Επειτα από τριάμισι χρόνια, όταν οι δρόμοι τους είχαν χωρίσει και μάλιστα όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, Παναθηναϊκός και Νίκος Νταμπίζας σμίγουν ξανά. Η επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου να φέρει πίσω έναν τεχνικό διευθυντή που επί θητείας του ήταν ο πιο πετυχημένος που πέρασε από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα έχοντας να διαχειριστεί ένα μικρό μπάτζετ και η πρόκληση που παρουσιάζεται στον Νταμπίζα να χτίσει πάλι από την αρχή κάτι το οποίο θα φέρει την υπογραφή του, έφεραν τη συμφωνία πολύ πριν από το αναμενόμενο. Από τη στιγμή που ο Νίκος Νταμπίζας συναντήθηκε και με τους ανθρώπους του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα, ουσιαστικά είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το μόνο που είχε απομείνει ήταν να δώσει τη συγκατάθεσή του ο ταϊλανδός επιχειρηματίας, μιας και οι αποφάσεις παίρνονται από κοινού με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση.

Οπερ και εγένετο. Το βράδυ της Τετάρτης, Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ συμφώνησαν να προχωρήσει η ομάδα στην πρόσληψη του Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή, οι άνθρωποι της ομάδας επικοινώνησαν μαζί του, εκείνος τους είπε πως δέχεται την πρόταση και αφού επιστρέψει σήμερα από το εξωτερικό όπου βρίσκεται, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα και να πιάσει δουλειά. Η συμφωνία με τον Νταμπίζα, μάλιστα, ήταν αυτή που πάγωσε τις όποιες συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ρόμπιν Λουντ για ανανέωση, καθώς το θέμα του θα αναλάβει ο νέος τεχνικός διευθυντής, όπως και την ενημέρωση των ποδοσφαιριστών από την ερχόμενη Δευτέρα όσον αφορά τα οικονομικά θέματα της ομάδας.

Φουλάρει για Γιώργο Δώνη

Με την έλευση του Νίκου Νταμπίζα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να φουλάρει πλέον για την πρόσληψη και του Γιώργου Δώνη στη θέση του προπονητή. Ο Αλαφούζος επιθυμεί διακαώς τη συνεργασία με τον έλληνα τεχνικό, οι όποιες… αντιστάσεις του Παϊρότζ φαίνεται πως υποχωρούν και πλέον μένει να δούμε αν θα δώσει τις εγγυήσεις που ζητεί ο Δώνης προκειμένου να προχωρήσει και η συγκεκριμένη υπόθεση.

Επίσης, από χθες σας είχαμε ενημερώσει ότι Παναθηναϊκός και Χρήστος Δώνης είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο ακέραιο. Οι δύο πλευρές έδωσαν χθες τα χέρια για να συνεχίσουν μαζί για τουλάχιστον δύο χρόνια.