Στη συνάντηση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με τον Γιάννη Αλαφούζο το περασμένο Σάββατο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε στον Ταϊλανδό τις σκέψεις του για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Και σ’ αυτές περιλαμβάνονταν τα ονόματα του Γιώργου Δώνη για τη θέση του προπονητή και του Νίκου Νταμπίζα γι’ αυτήν του τεχνικού διευθυντή.

Μάλιστα, ο Αλαφούζος πρότεινε στον Παϊρότζ να δει από κοντά τον Νταμπίζα και να έχουν μια πρώτη επαφή, με τον Ταϊλανδό να αρνείται ευγενικά, αφού δεν είχε τον χρόνο καθώς θα πετούσε για Λονδίνο και τελικά υπήρξε συνάντηση του «Ντάμπι» με τον άμεσο συνεργάτη του Πιεμπονγκσάντ, Τζακ Σρισουμρίντ. Ουσιαστικά ήταν μια συνάντηση αναγνωριστική, χωρίς οι δύο πλευρές να μπουν σε λεπτομέρειες, με την πλευρά Παϊρότζ να αναφέρει πως θα τα πουν στο μέλλον όταν θα υπάρξουν εξελίξεις, και τον Νταμπίζα να δηλώνει διατεθειμένος να βοηθήσει στη νέα εποχή.

* Ραντεβού ανανέωσης με τον Χρήστο Δώνη υπήρξε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ και οι δύο πλευρές θα τα πουν πάλι σήμερα ή αύριο. Αύριο θα γίνει ραντεβού και με τον Ρόμπιν Λουντ. Χθες επιβλήθηκε ποινή -3 βαθμών στον Παναθηναϊκό για τον Εσιέν, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία καθώς θα πληρωθεί ο πρώην παίκτης.