Ακίνητα που ενοικιάζονται μέσω μιας πλατφόρμας βραχυπρόθεσμης μίσθωσης τύπου Airbnb θα διατίθενται πλέον και για γυμνιστές. Η εταιρεία NaturistBnB ιδρύθηκε από ένα ζευγάρι 40άρηδων στην Φινλανδία, όπως μετέδωσε το δίκτυο Nine News και δημοσίευσε η Daiy Mail.
Ο ρουχισμός είναι “προαιρετικός” και ήδη η νέα τάση έφθασε και στην Αυστραλία, όπου τρία ακίνητα στην πολιτεία του Κουίνσλαντ διατίθενται με την επισήμανση αυτή. Τα τρία καταλύματα βρίσκονται στο Πορτ Ντάγκλας, την Νούσα και το Γκολντ Κόουστ.
“Αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι θα ήταν cool αν υπήρχε μια πλατφόρμα ακριβώς σαν την Airbnb, αλλά αφιερωμένη σε αυτόν τον τρόπο ζωής”, δήλωσαν οι συνιδρυτές Πέτρι και Μίνα Καρζαλάινεν στο CNN Travel, όπως μετέδωσε το Nine News.
“Στην ιστοσελίδα μας όλα τα ακίνητα είναι στοχευμένα για εκείνους που ασκούν τον φυσικό τρόπο ζωής και τον γυμνισμό”.
- WSJ: Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για τη λήξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή – Άρνηση Ιράν για διάλογο με ΗΠΑ στο Πακιστάν
- Καμπανάκι από τον CEO της Ryanair: Πιθανές ελλείψεις καυσίμων στην Ευρώπη τον Ιούνιο – Κίνδυνος να ακυρωθούν πτήσεις
- Χιλιάδες απολύσεις με ένα e-mail στις 6 το πρωί: Η απίστευτη ιστoρία της Oracle






