Ο Μάνι Χάρις είχε την τιμητική του στα βραβεία των κορυφαίων του Basketball Champions League, με τον Αμερικανό γκαρντ της ΑΕΚ να αναδεικνύεται σε MVP της διοργάνωσης. O Χάρις κέρδισε μία θέση και στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, ενώ ο αρχηγός της «Βασίλισσας», Ντούσαν Σάκοτα, στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα. Οι διακρίσεις, πάντως, για την ΑΕΚ δεν περιορίστηκαν στους δύο παίκτες της, καθώς ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και οι ξεχωριστές ικανότητες του στις… αποκρούσεις, θυμίζοντας στην αναμέτρηση με την Στρασμπούρ κάτι από Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ξεχώρισαν στη δημοφιλέστερη φάση της σεζόν.

Ο Μάνι Χάρις έχει μέσο όρο στη φετινή διοργάνωση 17.6 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.9 κλεψίματα, αριθμοί που του χάρισαν και μία θέση στην κορυφαία πεντάδα, η οποία απαρτίζεται επίσης από τους Ντι Τζέι Κένεντι (Καρσίγιακα), Όβι Σόκο (Μούρθια), Λουί Λαμπεϊρί (Στρασμπούρ) και Ελμεντίν Κικάνοβιτς (Μονακό).

Ο Χάρις παρέλαβε το βραβείο του MVP από τον Κυριάκο Ραμπίδη, ενώ το βραβείο του για την καλύτερη πεντάδα, από μια μεγάλη μορφή της ΑΕΚ του 1968, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ, τον Χρήστο Ζούπα.

Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα απαρτίστηκε από τους: Γκέιμπ Γιορκ (Μπαϊρόιτ), Κέντρικ Ρέι (Νίμπουρκ), Κρις Έβανς (Μονακό), Ντούσαν Σάκοτα (ΑΕΚ), Γκάσπερ Βίντμαρ (Μπάνβιτ), ενώ κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο Τζον Πάτρικ της Λούντβιχσμπουργκ και κορυφαίος νέος παίκτης ο Αρνόλντας Κουλμπόκα της Κάπο Ντ’ Ορλάντο. Ο τελευταίος μάλιστα παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια του σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Γιώργου Παπαγιάννη.

Η ασίστ της χρονιάς ανήκε στον Μετίν Τουρέν (Καρσίγιακα), το μπλοκ της χρονιάς στον Τζάστιν Σίαρς (Λούντβιχσμπουργκ) και το κάρφωμα της χρονιάς στον Κρις Έβανς (Μονακό). Δημοφιλέστερη φάση ήταν η απόκρουση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, στο ματς με την Στρασμπούρ.