Σπουδαία νίκη, με την οποία εξασφάλισε την παραμονή της, πέτυχε η Μπράιτον, που επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 37η αγωνιστική της Premier League. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρη στο γκολ του Γκρος στο 57΄ και πανηγύρισαν «τρίποντο» μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα.

ΓΑΛΛΙΑ: Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να προηγήθηκε δύο φορές, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη στην έδρα της Αμιάν. Το τελικό 2-2 υποχρέωσε τους πρωταθλητές στην 5η τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Για τους γηπεδούχους μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κονατέ που σημείωσε δύο γκολ (47′, 80′), ενώ για την Παρί σκόραραν οι Καβάνι (26′) και Ενκουνκού (64′).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Προβάδισμα στη διεκδίκηση του τελευταίου ευρωπαϊκού εισιτηρίου απέκτησε η Σεβίλη, η οποία επικράτησε με 1-0 της Σοσιεδάδ για την 26η αγωνιστική της la Liga. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Μπανέγκα στο 57′.

Πλέον οι Ανδαλουσιάνοι έχουν 51 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η προνομιούχο θέση, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από την Χετάφε και τρεις από την Τζιρόνα.