Οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν για τους παίκτες της ΑΕΚ, καθώς άπαντες βρέθηκαν χθες το απόγευμα στα Σπάτα, επιστρέφοντας στις προπονήσεις. Οι Κιτρινόμαυροι είχαν τρεις μέρες στη διάθεσή τους προκειμένου να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν, ώστε να μπουν φρέσκοι στην τελική ευθεία της σεζόν, που για την Ενωση περιλαμβάνει δύο διοργανώσεις.

Ο Μανόλο Χιμένεθ καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές του στις εγκαταστάσεις της ομάδας, ρωτώντας τους αρχικά πώς πέρασαν τις ημέρες των γιορτών και δίνοντας στη συνέχεια το στίγμα για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΚ, περιλαμβάνει σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα για το νταμπλ και μόνο νίκες! Το τελευταίο, αποτελεί τον βασικό στόχο της Ενωσης από εδώ και μπρος.

«Εύχομαι να περάσατε καλά τις ημέρες που προηγήθηκαν και να ξεκουραστήκατε. Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός της άδειας. Τώρα όμως το μόνο που μας νοιάζει είναι οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Σας έχω πει ξανά πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εχουμε μπροστά μας δύο διοργανώσεις που θέλουμε να κατακτήσουμε. Και για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να δείξουμε την ίδια αποφασιστικότητα που είχαμε και στα προηγούμενα ματς. Κλείνοντας τη σεζόν με νίκες παντού», τόνισε στους παίκτες του ο Χιμένεθ.

Μάχη για τη φανέλα

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τη Nike για τις εμφανίσεις που χρησιμοποιεί η ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει επικυρωθεί η ανανέωσή της. Κάτι που όπως είναι λογικό έχει προσελκύσει και άλλες εταιρείες του χώρου, όπως η Macron και η Capelli. Οι οποίες φαίνεται ότι έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα των Κιτρινόμαυρων, επιδιώκοντας συνεργασία στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες των «ΝΕΩΝ», η Nike εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για να ντύσει την ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, καθώς οι άνθρωποι της Ενωσης είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα συνεργασία. Γι’ αυτό και θα καθίσουν πρώτα στο τραπέζι των συζητήσεων με την εν λόγω εταιρεία, αξιολογώντας από εκεί και έπειτα τα δεδομένα και τις τελικές προσφορές που θα έχουν στα χέρια τους.

Η ώρα του Λάζαρου

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος Κιτρινόμαυρος που θα κληθεί να συζητήσει με την ΑΕΚ την ανανέωση του συμβολαίου του μετά τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που ήδη υπέγραψε για δύο χρόνια. Με την πλευρά του έλληνα διεθνούς έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα και αναμένεται να τεθούν επί τάπητος οι τελικές λεπτομέρειες ώστε το όλο ζήτημα να προχωρήσει. Πάντως, για τον Χριστοδουλόπουλο υπάρχει ενδιαφέρον τουλάχιστον από έναν σύλλογο του εξωτερικού και μένει να φανεί κατά πόσο μπορεί αυτό το δεδομένο να περιπλέξει τα πράγματα σχετικά με το μέλλον του στην ΑΕΚ.