Αναζητείται πόλη που θα φιλοξενήσει το φάιναλ φορ στο Κύπελλο Ανδρών του βόλεϊ! Η ομοσπονδία έχει ορίσει τη διεξαγωγή της τελικής φάσης της διοργάνωσης για τις 21-22 Απριλίου, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασίσει τον τόπο. Το φάιναλ φορ, στο οποίο έχουν προκριθεί Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ηρακλής, αρχικά είχε οριστεί στις 17-18/3 στο κλειστό της Γλυφάδας, ωστόσο είχε αναβληθεί με το αιτιολογικό της αλλαγής στις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ομως μετά τα γεγονότα στο παιχνίδι ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού και τα επεισόδια μεταξύ οπαδών των Αιωνίων στο Μετς και την Καλλιθέα, η ομοσπονδία ανησυχεί ιδιαίτερα και έχει αποφασίσει την αλλαγή έδρας. Το φάιναλ φορ δεν θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα, υπήρξε μία πρόταση για τη Ρόδο, όμως απορρίφθηκε για λόγους ασφαλείας. Η ομοσπονδία αναζητά ένα άλλο νησί που θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σημειώνουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η Σαντορίνη φιλοξένησε με επιτυχία την αντίστοιχη διοργάνωση των γυναικών η οποία εξελίχθηκε σε γιορτή για το βόλεϊ.

Παράλληλα, η κολυμβητική ομοσπονδία εγκαινιάζει νέα διοργάνωση. Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί Κύπελλο στο πόλο γυναικών, έστω και δοκιμαστικά. Συμμετέχουν μόνο οι ομάδες της Α1 και σήμερα θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί για να ξεχωρίσουν οι ομάδες που θα προκριθούν στο φάιναλ φορ (30-31/3, Καρπενήσι). Τα ζευγάρια: Ρέθυμνο – Γλυφάδα (17.00), Βουλιαγμένη – ΝΕ Πάτρας (18.30), Ολυμπιακός – Εθνικός (19.30), Τρίτωνας Αμαρουσίου – Νηρέας Χαλανδρίου (21.30).