Ωραία παράσταση έδωσε ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Για την ακρίβεια, ένα μάθημα ποδοσφαίρου σε αρκετούς. Και κυρίως στον οπαδό του, που εντελώς απερίσκεπτα πέταξε το ρολό με το χαρτί στον Γκαρσία και τον τραυμάτισε, με αποτέλεσμα η ομάδα του να βρίσκεται πλέον σε δεινή θέση. Γιατί ο ΠΑΟΚ όχι μόνο στην Τούμπα, αλλά όπως αποδεικνύεται και εκτός έδρας, δείχνει δυνατός και αποφασισμένος. Το ομολόγησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του. Αραγε, ο φανατικός θα το έχει μετανιώσει; Γιατί ουσιαστικά αυτός βάζει φρένο σε ένα σύνολο που φαίνεται να διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας. Και αντί να σκεφθεί τα ματς στο χορτάρι, προσανατολίζεται στις μάχες που θα δώσει στις δικαστικές αίθουσες, όταν θα επιχειρηθεί να βγει λάδι κι ας είναι βαρύ το κατηγορητήριο και βέβαια μολονότι είναι αναμφισβήτητος ο τραυματισμός του ισπανού προπονητή του Ολυμπιακού. Κατά τα λοιπά, ο ΠΑΟΚ εκτιμά ότι μπορεί να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ του ή στη χειρότερη περίπτωση να διεξαχθεί. Χτίζει δε υπερασπιστική γραμμή και μένει να φανεί τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Πόλο

Ο Ολυμπιακός έκανε ακόμα ένα βήμα για την πρόκριση στο Φάιναλ 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε στο Αννόβερο της τοπικής ομάδας με 12-7 και παρέμεινε στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου. Απόλυτα κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του ματς και παρά την απουσία του τραυματία Πάουλο Ομπράντοβιτς, πήρε εύκολα τη νίκη με πρώτο σκόρερ τον Γιάννη Φουντούλη (3 γκολ). Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει όνειρα για ψηλά.

Νεϊμάρ

Δεν απέφυγε τελικά το χειρουργείο. Με κοινή απόφαση των ιατρικών τιμ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Βραζιλίας, ο άσος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο στην πατρίδα του από τον γιατρό της Εθνικής, Ροντρίγκο Λασμάρ, τις επόμενες ημέρες. Ο επιθετικός τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή στο ματς με τη Μαρσέιγ και ο χρόνος της απουσίας αναμένεται να είναι 6-8 εβδομάδες.

Μεταγραφή

Το αποκάλυψε η «Record». Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος από το επόμενο καλοκαίρι οριστικά θα ενταχθεί στο δυναμικό της Μπενφίκα. Οι Λουζιτανοί θα δώσουν 1,5 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟ, ενώ το συνολικό ύψος της μεταγραφής θα φτάσει τα 2.438.000 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα…