Ο πατέρας της σύγχρονης ιατρικής, ο Ιπποκράτης, υποστήριζε πως είναι σημαντικότερο να γνωρίζεις τον ασθενή από την ασθένεια.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ουδεμία σχέση έχει με την ιατρική. Δικηγόρος σπούδασε, με ειδικότητα το Εμπορικό Δίκαιο.

Ωστόσο, καλείται να βρει το κατάλληλο φάρμακο για να γιατρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς να μπορεί να διακρίνει ποιος ακριβώς είναι ο ασθενής: είναι οι άνθρωποι που δομούν το άθλημα στην ημεδαπή ή η ελληνική κοινωνία που λειτουργεί ως μήτρα του;

Ο υφυπουργός Αθλητισμού πιστεύει πως στο VAR, το βίντεο ριπλέι που βοηθά τους διαιτητές να λαμβάνουν σωστές αποφάσεις, έχει ανακαλύψει το ελιξίριο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις επανέλαβε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι η τοποθέτηση και λειτουργία του συστήματος.

Υπέρμαχοι του VAR είχαν ταχθεί εξαρχής δεκάδες αθλητές με προεξάρχοντα τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, όπως επίσης και κορυφαίες λίγκες. Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων αγωνιστικών, η πραγματικότητα άρχισε να ανεβαίνει στην επιφάνεια σαν το λάδι στο νερό.

Η δεύτερη εντύπωση του Μπουφόν είναι πως το VAR δημιουργεί «fake football» το οποίο μοιάζει περισσότερο με πόλο λόγω των συχνών διακοπών. Στη Γερμανία δε, που βρίσκεται μίλια μπροστά από την Ελλάδα στον οργανωτικό τομέα, σκέφτονται την κατάργησή του λόγω των πολλών τεχνικών προβλημάτων που ανακύπτουν στη διάρκεια των αγώνων. Ας κρατάει λοιπόν μικρό καλάθι ο υφυπουργός.