Την αντικατάσταση της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση του αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας της ΝΔ αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με απόφαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντικαθίσταται από τον βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα.

Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή της στο facebook η κ. Παπακώστα, που είχε διατελέσει υφυπουργός Υγείας, ανέφερε προ ημερών τα εξής: «Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Αδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του... Επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο...Εως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού... Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... Τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...».

Στο μεταξύ, η ΝΔ ανακοίνωσε ότι στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία θα συμμετάσχουν οι βουλευτές της Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από