10/3/2017

Η άνοιξη είναι από τις πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου· σηματοδοτεί το τέλος του χειμώνα και τον ερχομό του καλοκαιριού! Για κάποιους, όμως, η άνοιξη είναι ταυτόσημη της έναρξης των επίπονων και επίμονων συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας. Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να απαλλαγούμε από ό, τι μας… κόβει την ανάσα;

Το 37% τον ενηλίκων υποφέρουν από αλλεργίες, ενώ από αυτούς το 8% αντιμετωπίζει συμπτώματα όλο τον χρόνο. Τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας περιλαμβάνουν βουλωμένη μύτη, επαναλαμβανόμενα φτερνίσματα, καθώς και φαγούρα στη μύτη ή/και στον ουρανίσκο, προξενώντας δυσκολία στον ύπνο και επιβαρύνοντας σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα των ασθενών. Η σωστή ρινική πλύση, ενισχύει τη φυσική λειτουργία της μύτης, μειώνοντας τις πιθανότητες εκδήλωσης αλλεργικού επεισοδίου ή της εμφάνισης κρυολογήματος και άλλων επιπλοκών (ωτίτιδες, λοιμώξεις κατώτερου αναπνευστικού) καθώς βοηθάει στην απομάκρυνση αλλεργιογόνων, σκόνης και ρύπων.

Η ολοκληρωμένη σειρά Physiomer για όλη την οικογένεια είναι ιδανική τόσο για την αποσυμφόρηση από κρυολόγημα, την αλλεργία ή άλλης μορφής ρινίτιδα, όσο και για τον καθημερινό καθαρισμό της μύτης από μικρόβια και μικροοργανισμούς. Είναι το μόνο φυσικό προϊόν με 100% θαλασσινό νερό, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα, διατηρώντας όλα τα ωφέλιμα συστατικά της θάλασσας με τη λιγότερη δυνατή συγκέντρωση αλατιού.

Τρεις λόγοι να πείτε «ΝΑΙ» στην πλύση της μύτης με 100% θαλασσινό νερό:

* Προλαμβάνει και καταπολεμά τα ενοχλητικά συμπτώματα των ανοιξιάτικων αλλεργιών

* Καθαρίζει, επουλώνει και ενισχύει τη φυσική άμυνα της μύτης

* Βελτιώνοντας την αναπνοή σας, βελτιώνετε την καθημερινότητά σας!

Το Physiomer είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση - χωρίς περιορισμό στις επαναλήψεις -και δεν προκαλεί εθισμό, σε αντίθεση με τα χημικά αποσυμφορητικά του εμπορίου. Είναι ασφαλές για χρήση από όλη την οικογένεια, ανεξαρτήτως ηλικίας - σε αντίθεση με τα υπόλοιπα διαλύματα θαλασσινού νερού - ενώ διαθέτει έναν μοναδικό μηχανισμό ψεκασμού χωρίς προωθητικά αέρια που παραμένει αποστειρωμένος έως την ημερομηνία λήξης.

Χρήσιμες συμβουλές για ελεύθερη αναπνοή, κάθε μέρα, από το Physiomer:

* Αναπνέετε πάντα από τη μύτη: ο εισπνεόμενος αέρας φιλτράρεται, αποτρέποντας την είσοδο σωματιδίων (αλλεργιογόνα, ρύποι, σκόνη) και μικροβίων

* Θυμηθείτε να πλένετε τη μύτη σας μετά την έκθεσή σας σε:

- Αλλεργιογόνους παράγοντες (γύρη, ακάρεα σκόνης, επιθήλια ζώων)

- Σκόνη (οδήγηση μηχανής, εξωτερικές εργασίες, υπαίθριες δραστηριότητες)

- Ξηρή ατμόσφαιρα (πολύωρη έκθεση σε κλιματιζόμενους χώρους, πτήσεις με αεροπλάνο)

- Εστίες μικροβίων (κλειστοί χώροι, επαφή με νοσούντες)

Αναπνεύστε ελεύθερα και απολαύστε όλα τα οφέλη του θαλασσινού νερού που μπορεί να σας προσφέρει μόνο το Physiomer!

Αναζητήστε την ολοκληρωμένη σειρά Physiomer για όλη την οικογένεια στα φαρμακεία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από