31/8/2016

Οι τελευταίες εξελίξεις και διαπιστώσεις που αφορούν τις γυναίκες, από την αντισύλληψη ως την εμμηνόπαυση, θα παρουσιαστούν σε τριήμερη συνάντηση στην Αθήνα κορυφαίων επιστημόνων από όλον τον κόσμο.

Το συνέδριο διοργανώνει η Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (διευθυντής: καθηγητής, Γεώργιος Κ. Κρεατσάς), σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας.

Μεταξύ των διακεκριμένων προσκεκλημένων ομιλητών, είναι ο Κύπρος Νικολαΐδης, καθηγητής Εμβρυϊκής Ιατρικής στο Kings College του Λονδίνου και διευθυντής στο Harris Birthright Research Center for Fetal Medicine, ο οποίος στις τοποθετήσεις του, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα αναπτύξει τα τελευταία δεδομένα που αφορούν την περιγεννητική φροντίδα.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον θα έχει η ομιλία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ιωάννη Μουζάλα, σχετικά με την μαιευτική φροντίδα στους πρόσφυγες.

Το Συνέδριο, υπό τον τίτλο «10th Athens Congress on Women’s Health and Disease», θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton, την περίοδο 1-3 Σεπτεμβρίου 2016. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στο link http://goo.gl/co1kGT.