18/5/2016

Στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Vitafoods Europe 2016, το μεγαλύτερο event για τα συμπληρώματα διατροφής που προσελκύει πάνω από 13.000 επισκέπτες και 700 εκθέτες από όλη την Ευρώπη, το SiderAL® απέσπασε το «ΟΣΚΑΡ» των συμπληρωμάτων διατροφής λόγω της αποτελεσματικότητας, της αποδεδειγμένης ασφάλειας και της πρωτοπόρας τεχνολογίας του.

Ο διαγωνισμός «Συμπλήρωμα Διατροφής της Χρονιάς» διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Vitafoods Europe & την Nutraingredients.com, τον επίσημο χορηγό online επικοινωνίας του συνεδρίου, και επιβραβεύει την πρωτοπορία και την αποτελεσματικότητα νέων συμπληρωμάτων διατροφής .

Η εταιρεία που ανέπτυξε το SiderAL®, η ιταλική PharmaNutra Spa, δήλωσε κατά την απονομή του 1ου βραβείου: «Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό το βραβείο το οποίο αναδεικνύει την απόλυτη μοναδικότητα του SiderAL® που έφερε την επανάσταση στην αντιμετώπιση της σιδηροθεραπείας στην αναιμία».

Λίγα λόγια για το SiderAL®:

ToSiderAL® κυκλοφορεί στην Ελλάδα σε δύο μορφές, SiderAL® Forte και SiderAL® Folico, από την φαρμακευτική εταιρεία WinMedica. Η προηγμένη τεχνολογία των προϊόντων ‎SiderAL® για τη μεταφορά και απόδοση του σιδήρου ή/και των βιταμινών στον οργανισμό, εξασφαλίζει αυξημένη απορρόφηση χωρίς τις ενοχλητικές ανεπιθύμητες ενέργειες των σκευασμάτων σιδήρου (πόνος στο στομάχι, δυσκοιλιότητα, ναυτία, κ.λπ.). Προσφέρει επίσης σημαντική βελτίωση των αιματολογικών παραμέτρων με δυνατότητα λήψης μια φορά την ημέρα, οποιαδήποτε στιγμή, με άδειο ή γεμάτο στομάχι.

Λίγα λόγια για τη WinMedica:

Η WinMedica ιδρύθηκε το 2008 και ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Φεβρουάριο του 2009. Είναι μία φαρμακευτική εταιρεία ελληνικών συμφερόντων που δραστηριοποιείται στη φαρμακευτική αγορά με υψηλής προστιθέμενης αξίας γενόσημα φάρμακα, με προηγμένες φαρμακοτεχνικές μορφές, διαθέτει ισχυρές στρατηγικές συμμαχίες με κορυφαίες ερευνητικές εταιρίες, για την εισαγωγή και κυκλοφορία πρωτότυπων σκευασμάτων, ενώ τοποθετείται στρατηγικά στις ανερχόμενες αγορές των βιοτεχνολογικών προϊόντων και τωνβιο-ομοειδών προϊόντων (biosimilars). Παράλληλα, η WinMedica οργανώνει και στηρίζει εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα και επενδύει στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με την ιατρική κοινότητα. Σήμερα απασχολεί 135 εργαζομένους με μεγάλη εμπειρία στη φαρμακευτική αγορά.