Ο Πανιώνιος πέτυχε μία σπουδαία νίκη κι έπιασε τον ΠΑΟΚ στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εξασφαλίζοντας την είσοδό του στα πλέι-οφ, στην 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι» επιβλήθηκαν με 3-1 στη Νέα Σμύρνη. Ο Μπακασέτας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα «39’, 66’». Το τρίτο γκολ σημείωσε ο Ανσαριφάντ (82’). Στο 53’ Ο Τζιόλης είχε μειώσει προσωρινά για τον ΠΑΟΚ.

***Ένα ημίχρονο, το πρώτο, ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Πανθρακικό, στο άδειο λόγω της τιμωρίας των «ερυθρόλευκων» γήπεδό τους. Ο πρωταθλητής νίκησε τους υποβιβασμένους Θράκες με 4-0 χάρις στα γκολ των Πουλίδο (26΄), Πάρντο (40΄) και Ερνάνι (43΄, 90΄+) και πήρε το 26ο φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

***Ανούσια η ΑΕΚ πέταξε δύο βαθμούς στη Μυτιλήνη, με αντίπαλο την Καλλονή. Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και με βάση την εικόνα της αναμέτρησης το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

***Με ηγέτη τον Σεμπάστιαν Λέτο (2 γκολ) ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 τη Βέροια στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι Πράσινοι προηγήθηκαν με το αυτογκόλ του Μαραγκού στο 15΄, αλλά οι Ημαθιώτες «απάντησαν» με δύο γκολ από τους Ναζλίδη (25΄) και Μεληκιώτη (58΄). Ο Λέτο ισοφάρισε στο 66΄ και στις καθυστερήσεις «έγραψε» το τελικό 3-2.

***Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από το Καυτανζόγλειο καθώς επικράτησε του Ηρακλή με 1-0. Οι παίκτες του Μάκη Χάβου ήταν καλύτεροι και νίκησαν δίκαια, ενώ είχαν κι ένα δοκάρι. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Νίκο Φερνάντες στο 24’.

***Δεκατρία λεπτά ήταν αρκετά για τον Πλατανιά που έφτασε άνετα στο 3-1 επί της φιλοξενούμενης Ξάνθης. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ανγκούλο, ο οποίος με δύο τέρματα του στο πρώτο ημίχρονο (19΄, 32΄) έβαλε πρόωρα τις βάσεις για το «τρίποντο». Ο Λισγάρας μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο 65΄, με τον Μιλούνοβιτς να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 75΄.

***Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι με γκολ του Λε Ταλέκ στο 45ο λεπτό, βελτιώνοντας σημαντικά τη θέση του στην κατάταξη.

***O Γιακουμάκης «λύτρωσε» τον Λεβαδειακό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και απέτρεψε την 5η εντός έδρας ήττα της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Γιακουμάκης, σκόραρε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Από τους φιλοξενούμενους, ο Γιάκος είχε ανοίξει το σκορ στο 85΄.