Αθήνα, 28 Μαΐου 2015 – Τη σύσταση του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων Ποδολόγων φέρουν από τον Απρίλιο 2015 τα προϊόντα περιποίησης ποδιών Hansaplast. Αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα της ευρείας γκάμας προϊόντων περιποίησης ποδιών Hansaplast, oΕλληνικός ΣύλλογοςΠοδιάτρων Ποδολόγων προτείνει τα συγκεκριμένα προϊόντα με την ένδειξη «Συνίσταται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων», που αποτυπώνεται πάνω στις συσκευασίες των προϊόντων Hansaplast.

Με περισσότερα από 90 χρόνια εξειδίκευσης, η μάρκα Hansaplast έχει αναπτύξει μία διευρυμένη ποικιλία προϊόντων, που στοχεύουν στην προστασία του ποδιού και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων. Για το σκοπό αυτό, κυκλοφορεί στην αγορά επιθέματα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φουσκαλών, την προστασία από τον πόνο και την αφαίρεση των κάλων, κρέμες για την αντιμετώπιση του ξηρού δέρματος, των σκληρύνσεων ακόμη και του σκασμένου δέρματος των ποδιών, αλλά και αποσμητικά σπρέι για τη μείωση της κακοσμίας και της εφίδρωσης στα κάτω άκρα. Τα προϊόντα Hansaplast περιποίησης ποδιών προστατεύουν και προλαμβάνουν από πιθανούς τραυματισμούς, που σχετίζονται με την επιδερμίδα του ποδιού, ενώ σε καταστάσεις που ο κίνδυνος εμφανιστεί, παρέχουν άμεση και αποτελεσματική δράση για την αντιμετώπισή του. Με τον τρόπο αυτό, τα προϊόντα περιποίησης ποδιών Hansaplast συμβάλλουν στην καλή υγεία των κάτω άκρων.

Την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων Hansaplast επικυρώνει η αναγνώρισή τους από την Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων, η οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα και αποτυπώνεται επάνω στα προϊόντα με την ένδειξη «Συνίσταται από τον Ελληνικό Σύλλογο Ποδιάτρων Ποδολόγων». Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η μάρκα Hansaplast και ο Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων Ποδολόγων θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την ευαισθητοποίηση του κοινού, αλλά και την σωστή εκπαίδευσή του σε θέματα που αφορούν την καλή υγεία των ποδιών.