26/5/2015

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, για πλήρη προληπτικό καρδιολογικό έλεγχο σε ανασφάλιστους πολίτες, στο πλαίσιο των ποικίλων δράσεών της σε όλη την Ελλάδα.

Οι καρδιολογικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν από καρδιολόγους, μέλη της ΕΚΕ, σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας της ΕΚΕ, την Πέμπτη 28 Μαΐου στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αθηναίων (Σόλωνος 78), ώρες 09.00-14.00.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Λ. Τσαπατσάρη στο τηλέφωνο 210-3626608 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση ltsapatsari@cityofathens.gr.

Η προηγούμενη αντίστοιχη ημέρα Προληπτικού Καρδιολογικού Ελέγχου από την ΕΚΕ, στις 17 Μαΐου, αποδείχτηκε ιδιαίτερα χρήσιμη, μιας και δεκάδες ανασφάλιστοι πολίτες είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν και να λάβουν ιατρικές συμβουλές.

Σταθεροί στόχοι της ΕΚΕ αποτελούν ο σεβασμός της ανθρώπινης υγείας, η ενημέρωση των πολιτών κάθε ηλικίας για τους παράγοντες κινδύνου από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και, συνολικά, οι στοχευόμενες ενέργειες προς όφελος των τοπικών κοινωνιών για τη μείωση της θνητότητας και νοσηρότητας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από