Τρίτη 19 Μαΐου, 2015. Με πλήθος ανώτατων στελεχών από την ελληνική, την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια βιομηχανία Ιατροτεχνολογικών προϊόντων, νομικούς συμβούλους και επαγγελματίες που εξειδικεύονται στους διεθνείς κανονισμούς Συμμόρφωσης, στελέχη πωλήσεων και Marketing, ξεκίνησε σήμερα 19 Μαΐου, στην Αθήνα, και θα ολοκληρωθεί στις 21 Μαΐου, η ετήσια Παγκόσμια Διάσκεψη Συμμόρφωσης της Βιομηχανίας Ιατροτεχνολογικών προϊόντων (Global Med Tech Compliance Conference). Την Διάσκεψη, στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, την Τετάρτη 20 Μαΐου, πραγματοποιεί η AdvaMed(ΗΠΑ) και η MedTech(Ευρώπη), με συνδιοργανωτή και οικοδεσπότη, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών προϊόντων (ΣΕΙΒ), ο οποίος στηρίζει τη δημιουργία ενός μοντέρνου και διαφανούς πλαισίου επιχειρηματικής πρακτικής και Συμμόρφωσης.

Η Παγκόσμια Διάσκεψη ξεκίνησε μ’ ένα Εκπαιδευτικό Διαδραστικό Σεμινάριο για τις εταιρείες παραγωγής και διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, σε συνδιοργάνωση τουΣΕΙΒ με την AdvaMed και την MedTech, και περιλαμβάνει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση για τα στελέχη εταιρειών διάθεσης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, Υπευθύνων πωλήσεων και Marketing. Η ατζέντα του Σεμιναρίου περιλαμβάνει εισηγήσεις για την ισχύουσα νομοθεσία και τις πολιτικές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σχετικά με την καταπολέμηση της διαφθοράς, ενώ επίσης περιλαμβάνει την παρουσίαση βέλτιστων νομικών πρακτικών και επισκόπηση των εθνικών και ευρωπαϊκών νομικών απαιτήσεων. Επίσης, περιλαμβάνει την παρουσίαση παραδειγμάτων συνεργασίας πολυεθνικών εταιρειών - κατασκευαστών και εφαρμογή αποτελεσματικών προγραμμάτων Συμμόρφωσης, ενώ πραγματοποιείται και ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τις καλύτερες πρακτικές για τις σχέσεις με τους Επαγγελματίες Υγείας, τους Κυβερνητικούς Εταίρους και το ευρύ κοινό που αποτελεί τον τελικό αποδέκτη των προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Παγκόσμια Διάσκεψη Συμμόρφωσης είναι το πλέον έγκυρο forum του χώρου Ιατροτεχνολογικών και in vitro Διαγνωστικών προϊόντων και φέτος συζητούνται θέματα για την οικονομική στήριξη της Βιομηχανίας αναφορικά με τη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση, τη Διαφάνεια και τη διαχείριση των εταιρειών διανομής, τις αναδυόμενες τάσεις στην τήρηση των κανονισμών και τις τρέχουσες προκλήσεις στο πεδίο της Συμμόρφωσης, παγκοσμίως. Επίσης, θα επιχειρηθεί η σκιαγράφηση του ρόλου του Compliance Officer και θα αναζητηθούν απαντήσεις για το πώς η ταχύτατη εξέλιξη της Βιομηχανίας επηρεάζει την ορθή λειτουργία και τη συμμόρφωση μιας εταιρείας στους διεθνείς κανόνες.

Λίγα λόγια για τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών προϊόντων

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών προϊόντων (ΣΕΙΒ) είναι ο μεγαλύτερος και παλαιότερος πανελλαδικός Σύνδεσμος των εταιριών που διακινούν Επιστημονικά και Ιατροτεχνολογικά προϊόντα (δηλαδή κάθε είδους υγειονομικό υλικό πλην φαρμάκων) στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ιδρύθηκε το 1986 και περιλαμβάνει σήμερα 148 μέλη, τα οποία απασχολούν πάνω από 5.000 εργαζομένους.

Περισσότερα στοιχεία στον δικτυακό τόπο του Συνδέσμου: http://www.seiv.gr. Τηλ. επικοινωνίας 210 6985914 και -916, email: info@seiv.gr  

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από