12/5/2015

Εντυπωσιακά αποτελέσματα για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν το σώμα που είχαν πριν την εγκυμοσύνη, προτείνοντας μια σειρά αποτελεσματικών επεμβατικών και μη επεμβατικών θεραπειών για το γυναικείο σώμα μετά τη γέννα, υπόσχεται ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, ιδρυτής του ABH Medical Group.

Η εγκυμοσύνη αφήνει τα σημάδια της στο γυναικείο σώμα, με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων το σύμβολο της θηλυκότητας, το στήθος, μετά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό, να μην έχει τη σφριγηλότητα, τη θέση και το μέγεθος που είχε. Η κοιλιά μετά τον τοκετό παρουσιάζει χαλάρωση, ενώ επιπλέον κιλά μπορεί να συσσωρευτούν σε σημεία που πριν δεν υπήρχαν. Επίσης, ο πλούτος των ορμονών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πολλές φορές δημιουργεί σε γυναίκες λιπαρότητα και τάση για ακμή.

Για την αντιμετώπιση αυτών των αλλαγών και το απόλυτο “Mommy Makeover το ABH Medical Group έρχεται να δώσει οριστική λύση με πρωτοποριακές θεραπείες, όπως:

Ανόρθωση μαστού - μπορεί να γίνει μεμονωμένα με ανόρθωση στήθους ή συνδυαστικάμε τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης με στόχο τη βελτίωση του σχήματος, του μεγέθους και της σύστασης του γυναικείου στήθους, χαρίζοντας έτσι τον χαμένο όγκο και συντελώντας σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Κοιλιοπλαστική – αφαίρεση λίπους αλλά και περίσσεια δέρματος στο μέσο και κατώτερο τμήμα της κοιλιάς και σύσφιξη μυών του κοιλιακού τοιχώματος. Η κοιλιοπλαστική αντιμετωπίζει οριστικά την έλλειψη ελαστικότητας και το χαλάρωμα του δέρματος μετά από απώλεια βάρους, ενώ πολύ συχνά καταφεύγουμε σε αυτήν και για την αντιμετώπιση των ενοχλητικών ραγάδων που προκύπτουν μετά από μία ή περισσότερες εγκυμοσύνες.

Επαναστατική μέθοδος High Definition Vaser λιποαναρρόφηση – απαλλαγή από το συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά, από τα πλάγια των μηρών και σύσφιξη των σημείων, με τη χρήση High Definition Vaser τεχνική. Το αποτέλεσμα που προσφέρει η High Definition Vaser λιποαναρρόφηση σε σχέση με την κλασική, έχει τεράστια διαφορά, γιατί με τη High Definition Vaser τεχνική, μέσω ραδιοσυχνοτήτων πέρα από την κλασική λιποαναρρόφηση, επιτυγχάνεται ταυτόχρονη σύσφιξη των σημείων όπου εφαρμόζεται. Με τη μέθοδο αυτή, ο πλαστικός χειρουργός που είναι εξειδικευμένος στη High Definition Vaser λιποαναρρόφηση, μπορεί να διαμορφώσει την αφαίρεση λίπους ώστε να σχηματιστούν στην κοιλιακή, κυρίως, χώρα γραμμώσεις (6 pack) που για να πετύχει μια γυναίκα χρειάζεται γυμναστική και ειδική διατροφή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αιδοιοπλαστική – ο κόλπος του αιδοίου μπορεί να υποστεί κάποιες μεταβολές μετά τους τοκετούς και ειδικά μετά από πολλούς φυσιολογικούς τοκετούς και υπέρβαρα μωρά. Με τοπική αναισθησία ή μέθη είναι δυνατόν να διορθωθεί η χαλαρότητα του γυναικείου κόλπου, ενώ συγχρόνως μπορεί να γίνει ανάρτηση στην πτώση τραχήλου μήτρας σε συνεργασία με χειρουργό-γυναικολόγο και ανάρτηση ουροδόχου κύστεως σε συνεργασία με χειρουργό-ουρολόγο.

Αντιμετώπιση ευρυαγγείων η δράση των οιστρογόνων κατά την εγκυμοσύνη συντελεί στη διάταξη των λεπτών αγγείων στο δέρμα, τα οποία πολλές φορές σπάνε από την πίεση που ασκεί το αίμα στα τριχοειδή αυτά αγγεία. Η αντιμετώπιση επιτυγχάνεται, για τα μεν πολύ επιφανειακά με ειδικό laser, και για τα λίγο πιο βαθειά, με σκληρυντικέςενέσεις. Στην περίπτωση που έχουν δημιουργηθεί κιρσοί, η αντιμετώπισή τους γίνεται με ειδικό αφρό χωρίς χειρουργείο.

Πανάδες προσώπου – το πλεόνασμα των οιστρογόνων αυξάνει την παραγωγή της μελανίνης στο σώμα με αποτέλεσμα οι φακίδες και τα σημάδια εκ γενετής να γίνουν πιο έντονα. Εκείνο που μπορείνα επιμείνει μετά τον τοκετό είναι οι πανάδες του προσώπου και ηαντιμετώπισή τους γίνεται με τη θεραπεία του fraxellaser κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ακμή – ο πλούτος των ορμονών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πολλές φορές δημιουργεί σε ορισμένες γυναίκες λιπαρότητα και τάση για ακμή, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί δραστικά με το laserisolazantiacne (μια πρωτοποριακή "φωτοπνευματική θεραπεία" που συνδυάζει την αναρρόφηση δέρματος με ευρέου φάσματος θεραπευτικό φως).

«Το ABH Medical Group το πλέον σύγχρονο ιατρικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών, δίνει λύσεις σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν την επαναφορά τους σώματός τους, όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη», αναφέρει ο διαπρεπής πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου.

Σχετικά με το ΑΒΗ – MEDICAL GROUP

Το ABH MEDICAL GROUP είναι ένα ιατρικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών στην αιχμή της επιστήμης.Μέσα σε σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 800 τ.μ. παρέχονται υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών για τη βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής εμφάνισης καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών: Αγγειοχειρουργική, αντιγήρανση, γαστρεντερολογία, γενική χειρουργική, γναθοχειρουργική, γυναικολογία-μαιευτική, δερματολογία, ειδική παθολογία, ενδοκρινολογία, ιατρείο πόνου, καρδιολογία, κέντρο αξιολόγησης ανθρώπινης απόδοσης, κέντρο μαστού, κέντρο πεπτικών διαταραχών, ορθοπαιδική, ουρολογία-ανδρολογία, οφθαλμολογία, πλαστική χειρουργική, πνευμονολογία και ιατρείο διακοπής καπνίσματος, ωτορινολαρυγγολογία. Παράλληλα, λειτουργούν τμήματα αισθητικής, διαιτολογίας, συμβουλευτικής και life coaching. Σημείο αναφοράς του ABH MEDICAL GROUP είναι ο σεβασμός και η αφοσίωση στον άνθρωπο και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους εξειδικευμένους ιατρούς, με έμπειρο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό και με τη χρήση εξοπλισμού που βρίσκεται στην αιχμή της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.abh-medicalgroup.com & www.athens-beverlyhills.com

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από