23.04.2015

Η NN Hellas κατέκτησε την 3η θέση στη λίστα με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα (Best Workplaces Greece 2015) στην κατηγορία 250+ εργαζομένων. Η ΝΝ Hellas διακρίθηκε ανάμεσα σε 20 επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην εν λόγω κατηγορία. Συνολικά στο διαγωνισμό, που διοργανώνεται από το διεθνή οργανισμό Great Place to Work®, συμμετείχαν 51 εταιρίες.

Η επιλογή και κατάταξη της εταιρίας μας βασίστηκε σε δυο άξονες αξιολόγησης:

1. Τις πολιτικές και τις πρακτικές διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας που καταγράφονται και αναλύονται με αποδεικτικά στοιχεία σε 2 ειδικά σχεδιασμένα ερωτηματολόγια (Culture Audit®).

2. Τις ανώνυμες και εμπιστευτικές απαντήσεις των εργαζομένων της εταιρίας μας σε ένα ειδικά μελετημένο ερωτηματολόγιο 58 κλειστών και 2 ανοικτών ερωτήσεων ελεύθερου σχολιασμού (Trust Index©).

Πιο συγκεκριμένα, στην ΝΝ Hellas το 2014 πραγματοποιήθηκε ένα καινοτόμο πρόγραμμα θετικής ψυχολογίας καθώς και πρόγραμμα positive parenting για γονείς. Στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και ανάπτυξης,η εταιρία χρηματοδοτεί μεταπτυχιακές σπουδές σε εργαζόμενους με προοπτικές εξέλιξης. Επιπρόσθετα, οι εργαζόμενοιπαίρνουν ενεργό μέρος στη βελτίωση των εργασιακών πρακτικών μέσω της δημιουργίας μίας καινοτόμου ομάδας (Innovation Τeam)που εντοπίζει ζητήματα που χρειάζονται βελτίωση και βρίσκει αποτελεσματικές λύσεις. Η εταιρία, μεταξύ άλλων, παρέχει ομαδικό πρόγραμμα νοσοκομειακής και συνταξιοδοτικής κάλυψης για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Τέλος, η δημιουργία της ΝΝ Running Team με τη συμμετοχή εργαζομένων και Ασφαλιστικών Συμβούλων αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρίας στη φιλοσοφία Live Well.

Η τελετή απονομής των βραβείων στους οργανισμούς που διακρίθηκαν πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 22 Απριλίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel. Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, Μενέλαος Μόσιαλος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση αυτή αποτελεί την σημαντικότερη αναγνώριση των πρακτικών και του εργασιακού κλίματος στην NN Hellas καθώς προέρχεται από τους ανθρώπους μας . Στόχος μας είναι να αποτελούμε το εργασιακό πρότυπο στην αγορά, εφαρμόζοντας τις αξίες μας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» στη σχέση μας με τους εργαζόμενους μας.»

To Great Place to Work® είναι ένας διεθνής οργανισμός που εξειδικεύεται στην οργανωσιακή εμπιστοσύνη και παρέχει τις υπηρεσίες του σε 45 χώρες εδώ και 25 χρόνια. Στην έρευνα εργαζομένων στην οποία διακρίθηκε η ΝΝ Hellas φέτος, συμμετέχουν ετησίως10 εκατομμύρια εργαζόμενοι σε παγκόσμιο επίπεδο.Στις ΗΠΑ , το Great Place to Work® διαμορφώνει επίσης την ετήσια λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρίες για να εργάζεσαι για το περιοδικό FORTUNE.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από