21/4/2015

Στην αιχμή των Ιατρικών εξελίξεων της Εργαστηριακής Ιατρικής, ο Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών ‘MEDISYN’, ολοκλήρωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία την 4η Πανελλήνια Επιστημονική Διημερίδα 18 & 19 Απριλίου, στο ROYAL OLYMPIC HOTEL.

Στόχος, μέσω ανάπτυξης θεματολογίας αιχμής, ήταν να ανταλλάξουν απόψεις και να ενώσουν τις εμπειρίες τους επαγγελματίες της Εργαστηριακής και της Κλινικής Ιατρικής.

Η Διημερίδα διεξήχθη στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του MEDISYN – Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της διημερίδας ήταν η κα Κουσκούνη Ευαγγελία, Καθηγήτρια Μικροβιολογίας, Δ/ντρια Εργαστηρίου Βιοπαθολογίας Παν/μίου Αθηνών «Αρεταίειο» Νοσοκομείο, Αντιπρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ και Επιστημονική Σύμβουλος του MEDISYN, ενώ ιατροί- Βιοπαθολόγοι του Δ.Σ και επιστημονικό προσωπικό του MEDISYN στελέχωσαν την Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή.

Η Κα Μπατή Ράνια (Marketing Manager του MEDISYN), δήλωσε: "Η γνώση αποκτά δύναμη όταν γίνεται πράξη προς όφελος του κοινού καλού. Η διά βίου μάθηση στις νέες ιατρικές εξελίξεις είναι στρατηγικός στόχος του MEDISYN με επίκεντρο την παροχή όχι μόνο "αριθμητικών" αποτελεσμάτων στις ιατρικές εξετάσεις αλλά "χρήσιμων" αποτελεσμάτων με διαγνωστική και ιατρική σύσταση από τους ίδιους τους Ιατρούς – Βιοπαθολόγους, προς όφελος των εξεταζομένων πολιτών.”

Περισσότεροι από 300  ιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείαςπαραβρέθηκαν στην διημερίδα ή την παρακολούθησαν μέσω livestreaming αναμετάδοσης της από το corporatesite του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών MEDISYN.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από