Αθήνα 30 Ιανουαρίου 2015

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, μια από τις αρχαιότερες και πολυπληθέστερες Ιατρικές Εταιρείες της χώρας μας, με ενεργό επιστημονική συμμετοχή στις μεγαλύτερες καρδιολογικές εταιρείες ανά τον κόσμο, ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής, προσφέρει πλούσιο εκπαιδευτικό και επιστημονικό έργο στον Έλληνα Ιατρό της περιφέρειας με τα συνέδρια που οργανώνει, προς όφελος του Έλληνα ασθενή.

Η ΕΚΕ, υλοποιώντας έναν από τους βασικούς σκοπούς της εκπαίδευσης και συνεχούς επιμόρφωσης των Καρδιολόγων και Ιατρών άλλων Ειδικοτήτων, οργανώνει στην πόλη του Βόλου Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο στις 6-7 Φεβρουαρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Volos Palace.

Στο συνέδριό μας θα παρουσιαστούν οι τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της Καρδιολογίας, οι νέες τεχνικές και τεχνολογίες, προσφέροντας έτσι πολύτιμη γνώση και πληροφόρηση στον Ιατρό της περιφέρειας.

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία παράλληλα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και προωθεί την ενημέρωση πολιτών, Φορέων και Συλλόγων ανά την Ελλάδαγια σημαντικά θέματα που αφορούν την πρόληψη υγείας.

Έτσι την πρώτη μέρα του συνεδρίου και μετά την έναρξη των εργασιών του την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στις 18.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Ανοικτή Εκδήλωση για το κοινό με θέμα «Πρόληψη και Θεραπεία των Καρδιαγγειακών Νόσων».