Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη των νέων φωτογραφιών του Φρανσουά Ολάντ με τη Ζιλί Γκαγέ στο προεδρικό μέγαρο του Παρισιού, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, πέταξε νέα «καρφιά» για τον γάλλο πρόεδρο σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Times του Λονδίνου.

«Είσαι παντρεμένος;», ρωτά τον δημοσιογράφο. «Μπορείς να φανταστείς τη γυναίκα σου στα χέρια ενός άλλου άνδρα; Προσπάθησε να το φανταστείς. Εάν γνώριζες ότι η σύζυγός σου έχει εραστή και ήξερες και ποιος ήταν, νομίζεις ότι θα μπορούσες να καταφέρεις να μην τους φανταστείς μαζί; Βουαλά! Θα τους φανταζόσουν», συμπλήρωσε.

«Δεν θα ερωτευόμουν ποτέ τον άνδρα που είδα στο Ελιζέ, έναν άνδρα μεταλλαγμένο απο την εξουσία και έτοιμο να ζητήσει απο τους γιατρούς μετά την απόπειρα αυτοκτονίας μου, να αυξήσει τη δόση των ηρεμιστικών για να με εμποδίσει να εγκαταλείψω το κρεβάτι του νοσοκομείου», πρόσθεσε η Τριερβελέρ.

Η πρώη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας βρίσκεται στη Βρετανία για την προώθηση του βιβλίου της «Ευχαριστώ γι’ αυτή τη στιγμή».