Ανδρας λήστεψε τράπεζα στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ αλλά ένιωσε τύψεις για την πράξη του και μόλις βγήκε έξω από το κτίριο παρέμεινε εκεί περιμένοντας την αστυνομία να τον συλλάβει.

Ο 64χρονος μπήκε σε υποκατάστημα της τράπεζας Banner Bank στην περιοχή Μπέλινγκχαμ το πρωί της Τρίτης, έφτασε σε ένα από τα ταμεία και απειλώντας τον υπάλληλο του ζήτησε χρήματα.

Ο ταμίας έκανε ότι του ζητήθηκε και ο άνδρας, ο Ρίτσαρντ Γκόρτον, πήρε τα χρήματα και απομακρύνθηκε από τον γκισέ. Ωστόσο, όταν βγήκε από την τράπεζα αντί να το βάλει στα πόδια προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης, παρέμεινε έξω από το κτίριο όπου και τον βρήκαν οι αστυνομικοί.

«Ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είχε διαπράξει αυτό το έγκλημα και είπε ότι ένιωσε τύψεις για αυτό που έκανε αμέσως μόλις βγήκε από την τράπεζα», αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο Γκόρτον είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι την ώρα που έβγαινε από την τράπεζα αποφάσισε να περιμένει την αστυνομία παρά να διαφύγει με τα χρήματα.

Ο μετανοημένος ληστής αντιμετωπίζει κατηγορίες για ληστεία πρώτου βαθμού και κρατείται από τις αρχές έως ότου του απαγγελθούν κατηγορίες.

Οι αρχές δεν αποκάλυψαν το ποσό που πήρε από το ταμείο ο επίδοξος ληστής.