Ο σουηδός διεθνής εξτρέμ Τζίμι Ντουρμάζ είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας (21.00-Νοvasports 2).

Ο Μίτσελ άφησε εκτός 18άδας τους τραυματίες Σιόβα (συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης), Φουστέρ (ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο) και τους ανέτοιμους Αφελάι, Χολέβα. Στην Αθήνα έμειναν και οι Φορτούνης, Σαλίνο , Μπονγκ, Γιαταμπαρέ, Κολοβός, Αυλωνίτης. Οι τρεις τελευταίοι δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό του Ολυμπιακού και θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού. Οι Κολοβός, Αυλωνίτης επέστρεψαν στον Πανιώνιο.

Η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγερι, Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαβιόλα.

Ο Μίτσελ

Για την αποχώρηση των Σάμαρη, Μανωλά αναφέρθηκε ο Μίτσελ αλλά και για τη νέα ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο ισπανός τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά στη Nova: « Από την ημέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό έχω συνηθίσει πια σε πάρα πολλά πράγματα. Δηλαδή, να βλέπω παίκτες μας να εξελίσσονται, να αναπτύσσονται και να φεύγουν για μεγαλύτερες ομάδες. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε, με την ομάδα που έχουμε, η οποία είναι πολύ καλή και σίγουρα θα βελτιωθεί και άλλο. Η προσπάθεια μας είναι ότι ξεκινάμε σχεδόν από το μηδέν. Δεν συνηθίζω να παραπονιέμαι. Ούτε και να ζητάω πράγματα. Και στο κάτω – κάτω είμαι μόνο προπονητής. Δεν είμαι τίποτα παραπάνω. Προπονώ την ομάδα που έχω. Και προσπαθώ πάντα να την βελτιώνω. Δεν έχω να κάνω με τις αφίξεις ή με τις πωλήσεις παικτών».

Σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση σέντερ φορ και αμυντικού μέσου. Το σίριαλ της υπόθεσης του Αλαν Πουλίδο της Τίγκρες φαίνεται ότι θα έχει και άλλα επεισόδια. Οι Μεξικανοί επιμένουν ότι έχουν στα χέρια τους υπογεγραμμένο το συμβόλαιο από τον 23χρονο επιθετικό και τον νόμιμο εκπρόσωπο του που λήγει το καλοκαίρι του 2016. Η διοίκηση της Τίγκρες επανέλαβε ότι όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα του Πουλίδο θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης που ανέρχεται στο ποσόν των 12 εκατ. ευρώ.

Για τη θέση του αμυντικού χαφ οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν την κατάλληλη λύση μεταξύ των Ντιόπ (Λεβάντε), Σαντόμ (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκαργκάνο ( Νάπολι). Για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στους Ζόνας (Βαλένθια), Μήτρογλου (Φούλαμ), Γκουιντέτι (Μάντσεστερ Σίτι).

O Aφελάι στην εθνική Ολλανδίας

Ο Ιμπραήμ Αφελάι επέστρεψε στην εθνική Ολλανδίας μετά από δύο χρόνια! Ο ολλανδός διεθνής εξτρέμ

που έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας στη Μπαρτσελόνα και πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό κλήθηκε στους Οράνιε για το φιλικό με την Ιταλία και το πρώτο παιχνίδι με την Τσεχία για τα προκριματικά του Euro 2016.

«Θέλω να δω τον Αφελάι το επόμενο δεκαήμερο για να διαπιστώσω την αγωνιστική του κατάσταση. Στο παρελθόν έχει αποδείξει πως είναι εξαιρετικός παίκτης», τόνισε ο Γκους Χίντινγκ ο οποίος είναι ο αντικαταστάτης του Λουίς Φαν Γκαλ στον πάγκο της Ολλανδίας.

Στην εθνική Ελβετίας κλήθηκε ο Παϊτίμ Κασάμι από το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς για το παιχνίδι με την Αγγλία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.