Στη διάψευση ότι συναντήθηκε κατ’ ιδίαν με τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τσιάρας, μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιάρας υποστήριξε ότι ο κ. Παππάς τον επισκέφτηκε στο ιατρείο του για λόγους υγείας, ως ασθενής, σημειώνοντας μάλιστα ότι εκείνη την ώρα βρίσκονταν στον χώρα άλλοι 15 ασθενείς. «Ήρθε στο γραφείο μου για ένα πρόβλημα υγείας. Μάλιστα ήταν κι άλλα 15 άτομα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας το περιεχόμενο της ανοιχτής επιστολής του βουλευτή της ΧΑ, ο κ. Τσιάρας είπε: «τι να κάνω τώρα; Να προσπαθήσω να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;».

Επιπλέον, ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι είχε έρθει στη Βουλή για να απαντήσει σε ερωτήσεις του κ. Παππά. «Τι να έκανα; Να μην ερχόμουν», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΧΑ σε ανοικτή του επιστολή, έκανε λόγο για πολύωρες συναντήσεις του ίδιου με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών, κατά τις οποίες ο κ. Τσιάρας ασκούσε έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.