Εμφανής ήταν η απογοήτευση του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαβίδη, μετά την ήττα με 4-1 και την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έστειλε ενωτικό μύνημα προς όλες τις κατευθύνσεις πως αυτή η ήττα πρέπει να γίνει μάθημα στον «Δικέφαλο».

«Θα πρέπει να μας γίνει μάθημα και να επενδύσουμε σε αυτή την ήττα», ήταν τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη.

Ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώτης Σταματόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο του «δικέφαλου» που έκανε όλο αυτό το ταξίδι για να βρεθεί στο ΟΑΚΑ, ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση της ομάδας:

«Όταν χάνεις σε έναν τελικό και μάλιστα με τέτοιο σκορ, είσαι πικραμένος και δεν μπορείς να πεις πολλά. Η φάση κλειδί ήταν το διάστημα από το 30′ μέχρι το 45′, με κορυφαίο το οριζόντιο δοκάρι του Σαλπιγγίδη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο, που έκανε ένα μεγάλο ταξίδι για να γεμίσει την κερκίδα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τις απουσίες: «Το είπαμε και πριν, είναι πολύ λυπηρό το ότι μας έλειψαν αυτοί οι τρεις παίκτες, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Εμείς παίζαμε έναν τελικό που τον θέλαμε πολύ. Είπαμε ότι οι πιθανότητες ήταν μοιρασμένες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε στα πλέι οφ και να καταφέρουμε να πετύχουμε τον επόμενο στόχο μας».