Προβάδισμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε τη Τσέλσι με το 1-1 στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Γαλατασαράι.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προηγήθηκε στο 9′ με τον Φερνάντο Τόρες. Ο ίδιος παίκτης είχε κι άλλη ευκαιρία στο α’ μέρος, αλλά δεν κατάφερε να την εκμεταλλευτεί. Επίσης, στο 52′ βρέθηκε απέναντι από τον Μουσλέρα αλλά ο τερματοφύλακας της Γαλατασαράι απέκρουσε.

Η τουρκική ομάδα είχε δοκάρι με τον Ινάν στο 63′ και ισοφάρισε δύο λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Σεντζού. Μάλιστα, η Γαλατασαράι απείλησε και με δεύτερο γκολ στο 75′, αλλά ο Τσεχ εξουδετέρωσε το σουτ του Τέγες.

Κορυφαία στιγμή του αγώνα πάντως, ήταν η αποθέωση του Ντρογκμπά, όταν αντικαταστάθηκε στο 80′. Να σημειώσουμε, ότι τον χειροκρότησε και ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον οποίο ο Ντρογκμπά συνεργάστηκε στην Τσέλσι.

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σεντζού, Χακάν Μπαλτά (46′ Σεμίχ Καγιά), Τέγες, Χάιροβιτς (31′ Γεκτά), Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Σνέιντερ, Μπουράκ Γιλμάζ, Ντρογκμπά (80′ Ουμούτ Μπουλούτ).

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Γουίλιαν, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Αζάρ (90+’ Οσκαρ), Σίρλε (66′ Ομπι Μίκελ), Τόρες (68′ Ετό).