24 Φεβρουαρίου 2014

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο επισκέφθηκε σήμερα στις 10:00, η Υπουργός Υγείας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας Δρ. TanyaAndreeva.Η επίσκεψη έγινε με πρωτοβουλία της κυρίας Υπουργού.Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για τη λειτουργία του ΩΚΚ, ειδικότερα για τις μεταμοσχεύσεις, την ηλεκτροφυσιολογία, το Παιδιατρικό Τμήμα και τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Στην κυρία Υπουργό έγινε αναλυτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων του ΩΚΚ, τόσο από τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιώργο Μουτσόπουλο όσο και από τους Διευθυντές των Ιατρικών Τμημάτων.

Στη σύσκεψη παρέστησαν ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη κ. Διονύσης Δαβουρλής και η Υπεύθυνη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργού κα Ρένα Βασιλάκη.Στη σύσκεψη προήδρευσε ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και εκπρόσωπος του Ιδρύματος Ωνάση στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΩΚΚ κ. Ιωάννης Ιωαννίδης.

Η κυρία Υπουργός ευχαρίστησε για την παρουσίαση και επισκέφθηκε τμήματα του Νοσοκομείου.Άφησε να εννοηθεί ότι κατά την αυριανή συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Αδωνι Γεωργιάδη θα συζητήσει το ενδιαφέρον της για το ΩΚΚ.

Το ΩΚΚ ευχαριστεί για την επίσκεψη την Κυρία Υπουργό.