Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Οι γυναίκες, ο έρωτας και η Ορθοβιοτική, οι 3 κρίκοι για την επιτυχία μια βραδιάς αφιερωμένης στον όμορφο και ταυτόχρονα σκοτεινό κόσμο των ‘’ισχυρών θηλυκών’’. Η Ορθοβιοτική με χαρά παρουσιάζει στο Αγγλόφωνο κοινό της Αθήνας, την Μαιευτήρα Γυναικολόγο Δρ. Sabine Wunschmann και την Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου – Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching – Greece Chapter- που ενώνουν τις δυνάμεις τους, τη χημεία τους, τις γνώσεις και την θετικότητά τους, για να μιλήσουν με θέμα: «Οι Άγγελοι και οι Δαίμονες του Έρωτα» σε μία καιμοναδική εκδήλωση, στο θαυμάσιο περιβάλλον του Hotel Life Gallery, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 20:00.

Η Δρ. Sabine Wunschmann θα μιλήσει στις αγγλόφωνες κυρίες της Αθήνας για τα μυστικά της βιοχημείας του έρωτα και η Life Coach Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου θα μοιραστεί μαζί τους τις αλήθειες καιτα ψέμματα στο θέμα του έρωτα και των σχέσεων γενικότερα.

Η CEΟ της Ορθοβιοτικής Ελεάνα Παπαχαραλάμπους, καλωσορίζοντας αυτή την εξαιρετική σύμπραξη δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση για την Ορθοβιοτική η διοργάνωση αυτής της ladies only βραδιάς με την ελπίδα οι δύο «Άγγελοί» μας Sabine και Νάνσυ να φωτίσουν τις σκοτεινές πλευρές και τους ‘’Δαίμονες’’ που ακολουθούν τις γυναίκες στα διάφορα στάδια της ζωής τους».

Η Μαιευτήρας Γυναικολόγος Δρ. Sabine Wunschmann εν όψει της εκδήλωσης αναρωτιέται: ‘’Όταν συναντάμε κάποιον γιατί αισθανόμαστε έλξη; Πως ανταποκρίνεται ο εγκέφαλος μας, η ορμονική μας βιοχημεία ενώπιος ενωπίω με το ‘’υποκείμενο’’ του πόθου μας;’’

Όσο για την Life Coach Δρ Νάνσυ Μαλλέρου προετοιμάζεται για μια βραδιά με απορίες: ‘’Τι μας κάνει και ερωτευόμαστε; Μπορούμε να ελέγξουμε τον έρωτα;, Διαλέγουμε ή προσελκύουμε τον σωστό σύντροφο;Οι σχέσεις είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή μας.Η γνώση του πως λειτουργούμε και γιατί μπροστά σε έναν πιθανό σύντροφο μπορεί να μας οδηγήσει στην ευτυχία. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Sabine για να μάθουμε πως λειτουργεί το σώμα και το μυαλό μας απέναντι στον έρωτα…’’

Είπατε κάτι; Υπάρχει πιο ενδιαφέρουσα βραδιά for Women Only από αυτήν;

Η ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ είναι ένα νέο, πρότυπο πολυϊατρείο Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης που δημιουργήθηκε γιανα συμβάλει στην απόκτηση και διαφύλαξη της «βέλτιστης» υγείας, στη μακροβιότητα αλλά και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής. Οι εξειδικευμένες εξετάσεις, το καταρτισμένο ιατρικό δυναμικό και το έμπειρο προσωπικό,κάνουν αισθητή τη διαφορετικότητα και την ιδιαίτερη φιλοσοφία της Ορθοβιοτικής. Για εμάς ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός άρα ξεχωριστή είναι και η συνταγή υγείας που πρέπει να ακολουθήσει για αυτό δημιουργούμε την εξατομικευμένη συνταγή υγείας κάθε ασθενή μας.