Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο περιθώριο του All Star Game, ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο ηγέτης των πρωταθλητών του αμερικανικού μπάσκετ, των εντυπωσιακών Μαϊάμι Χιτ, μιλώντας στον απεσταλμένο του NBA Greece, προεξόφλησε πως μολονότι υπήρξε στέλεχος της εθνικής των Ηνωμένων Πολιτειών εδώ και δέκα χρόνια, δεν θα συμμετάσχει στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας το καλοκαίρι.

«Λατρεύω τα διεθνή ματς, ήμουν άλλωστε μέλος των ομάδων του 2004, 2006, 2008, 2012 σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είναι φανταστικό να μπορώ εκπροσωπώ την χώρα μου στο υψηλότερο επίπεδο» είπε ο 29χρονος σούπερστάρ αλλά αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να πάει στο Μουντομπάσκετ απάντησε: «Οχι. Πιθανότατα όχι. Το όνομά μου είναι στην λίστα. Αν είμαι και πάλι ευλογημένος να παίξω πολύ αυτή τη σεζόν και μέχρι τα πλέι-οφ δεν βλέπω τον εαυτό μου να παίζει μπάσκετ αυτό το καλοκαίρι. Θα ήθελα να ξεκουράσω το σώμα μου. Δεν είμαι σίγουρος ούτε για το 2016» είπε.

Ερωτηθείς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που στην πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, έλαβε πρόσκληση και συμμετείχε στο τριήμερο του All Star Game στη Νέα Ορλεάνη, παίζοντας στο ματς των «Rising Star Challenge», ο Λεμπρόν Τζέιμς δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα αθλητικά προσόντα του 19χρονου Ελληνα.

«Πρώτα απ’ όλα το να είναι τόσο νεαρός όσο εκείνος και να μπορεί να παίζει σε αυτήν την λίγκα, είναι σπουδαίο» είπε ο Λεμπρόν Τζέιμς για τον Αντετοκούνμπο και προσέθεσε: «Είναι πολύ αθλητικός και πολύ… μακρύς. Τρέχει, από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη, πολύ γρήγορα κι έχει λαμπρό μέλλον».