Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2014

Η Euromedica ΑΙΕ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ασφαλιστική Εταιρεία MetLife Alico, τόσο για την πρωτοβάθμια όσο και για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Όσον αφορά στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, η συμφωνία που υπεγράφη εκ νέου προβλέπει προνομιακή μεταχείριση για όλα τα μέλη τουAdvanced Benefit Club της MetLife Alico, σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Euromedica (τα μέλη του Advanced Benefit Club που θα πραγματοποιήσουν εξετάσεις στα Ιδιόκτητα Διαγνωστικά Κέντρα της Euromedica, θα τιμολογούνται με έναν νέο ειδικό χαμηλό τιμοκατάλογο). Για την δευτεροβάθμια περίθαλψη, συμφωνήθηκαν ειδικές τιμές για απευθείας κάλυψη τόσο των ατομικών όσο και των ομαδικών συμβολαίων, με παράλληλα προνόμια για όλους τους ασφαλισμένους.

Ο  Όμιλος Euromedica είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος Υγείας στην Ελλάδα (βάσει του αριθμού των κλινών) και παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης μέσω του εκτενούς δικτύου του που περιλαμβάνει συνολικά 68 μονάδες σε 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Διαγνωστικά Κέντρα, Ιδιωτικές Κλινικές, Μονάδες Τεχνητού Νεφρού και Κέντρα Αποκατάστασης). Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, τα δημόσια ταμεία και τον ΕΟΠΥΥ, προσφέρει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες και διαθέτει κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό, καταρτισμένους ιατρούς και άρτιο ιατρικό εξοπλισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ασφαλιστικές καλύψεις της MetLife Alico από τη Euromedica, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της MetLife Alico και το αρμόδιο τμήμα Ασφαλιστικών Εταιριών και Εταιρικών Προγραμμάτων της Euromedica.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από