11/2/2014

Tο Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας διοργανώνειΣυνέδριο με τίτλο «Γράφοντας μετά τη Σιωπή…» – Η αυτοβιογραφική γραφή ως μέσο στήριξης κακοποιημένων γυναικών. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 (09:30 – 18:00) στο Ξενοδοχείο Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα), Αίθουσα «Ολυμπία»

Είσοδος Ελεύθερη αλλά απαιτείται προεγγραφή. Για δηλώσεις συμμετοχής στο Συνέδριο παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ε.Δ.κ.Β.: www.antiviolence-net.eu

Το Συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο “Γράφοντας μετά τη Σιωπή: Ενισχύοντας τις Δεξιότητες Αυτοβιογραφικής Γραφής ως Μέσο Στήριξης Γυναικών που Επέζησαν της Έμφυλης Βίας”. Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση του Προγράμματος DAPHNEIIIτης Γενικής Διεύθυνσης Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό το συντονισμό του Libera Università dell’Autobiografia (Ιταλία) και με τη συμμετοχή των φορέων Provincia di Roma – Istituzione Solidea (Ιταλία), Coolabora CRL (Πορτογαλία) και Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας (Ελλάδα) ενώ, ως συνεργαζόμενοι φορείς-εταίροι, συμμετέχουν το National Association Maschile Plurale (Ιταλία), το University of Beira Interior (Πορτογαλία) και από την Ελλάδα, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων.

Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες σε κακοποιημένες γυναίκες στη χρήση της μεθόδου της Αυτοβιογραφικής Γραφής, ώστε να την ενσωματώσουν στην καθημερινή τους εργασία, με απώτερο σκοπό την ενδυνάμωση και τη στήριξη γυναικών που έχουν βιώσει εμπειρίες κακοποίησης.

Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας (Ε.Δ.κ.Β.)

Τηλ.: 210-92.25.491 (Δευτ-Παρ.: 10:00 πμ – 18:00 μμ)

E-mail: info@antiviolence-net.eu

Website: www.antiviolence-net.eu