Ο Παναθηναϊκός έπιασε ιδιαίτερα καλή απόδοση, πίεσε τον ΠΑΟΚ, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες και τελικά πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με σκορ 2-1.

Τώρα, η ομάδα του Αναστασίου βλέπει με ακόμη καλύτερο μάτι τους αγώνες για τα play offs και δικαιούται να έχει υψηλές βλέψεις. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν μεγάλη διάθεση, έτρεξαν αρκετά, έβγαζαν παίκτες από όλες τις γραμμές και νίκησαν απόλυτα δίκαια.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος των περιστάσεων, οι ποδοσφαιριστές του Στέφενς χάθηκαν στην «καυτή» Λεωφόρο και ουδέποτε κατάφεραν να μπουν στις απαιτήσεις του ντέρμπι. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ από το 55′ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Κατσουράνη με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα (κράτησε τον Μπεργκ ενώ ο σουηδός επιθετικός βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ).

Στο 13′ ο Μπεργκ έπιασε την κεφαλιά για να αποκρούσει ο Γλύκος με ωραίο τρόπο.

Το 1-0 έγινε στο 47′ με κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου, ύστερα από κόρνερ του Νάνο και κακή εκτίμηση της φάσης από τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Στο 57′ ο Νάνο έπιασε το σουτ και έγινε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ μείωσε στις καθυστερήσεις του ματς με τον Αθανασιάδη(2-1).

Διαιτητής: Στυλιάρας.

Κόκκινη: Κατσουράνης (55′).

Κίτρινες: Κάτσε, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σκόνδρας.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Αμπέιντ(65′ Πράνιτς), Νάνο, Ατζαγκούν (84′ Ντίνας), Μπεργκ, Ζέκα, Σίλντενφελντ, Καρέλης(74′ Κλωναρίδης).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Λίνο, Σαλπιγγίδης(62′ Χουσέν), Κάτσε(47′ Λάζαρ), Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Νίνης(54′ Λούκας), Νάτχο.