31/1/2014

Καθώς ολοένα και περισσότερο αναλαμβάνουμε τον έλεγχο της υγείας μας και της ομορφιάς μας, αναζητούμε ισχυρά φυσικά μέσα, όπως τα φρούτα, για να χτίσουμε το υγιές μας μέλλον. Τι πολυτιμότερο, λοιπόν, από την κατηγορία των «σούπερ-φρούτων», φρούτων δηλαδή, με τεράστια περιεκτικότητα σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μεταλλικά στοιχεία, με υπέροχη γεύση και υφή, που τα κάνουν απαραίτητα για μία ισορροπημένη διατροφή ή τη φυσική περιποίηση της επιδερμίδας μας. Κάθε σούπερ-φρούτο, έχει το δικό του μοναδικό μείγμα από βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και λιπαρά οξέα, που του χαρίζουν πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητες και ισχυρά ιαματικά οφέλη.

Η ενυδατική Νορβηγική Φόρμουλα της Neutrogena® συναντά το σούπερ-φρούτο Nordic Berry!

Η νέα σειρά της Neutrogena® με Nordic Berry περιλαμβάνει ενυδατικά προϊόντα καθημερινής περιποίησης, που έχουν στόχο να ενυδατώσουν και να θρέψουν ακόμη και την πιο αφυδατωμένη επιδερμίδα. Με βάση τη Νορβηγική της κληρονομιά, είναι η πρώτη σειρά φροντίδας του δέρματος που συνδυάζει την ενυδατική εμπειρία της Νορβηγικής Φόρμουλας με το σπάνιο Σκανδιναβικό σούπερ-φρούτο Nordic Berry. Τα νέα προϊόντα, ενισχύουν αποδεδειγμένα το επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας κατά 3 φορές1, αφήνοντάς την απαλή και όμορφη κάθε μέρα!

Nordic Berry: Ένα σπάνιο σούπερ-φρούτο με μοναδικές ιδιότητες!

Το Nordic Berry είναι ένα φρούτο του Βορρά, γνωστό για την ιδιότητα του να αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες θερμοκρασίας, που αγγίζουν τους -40ο C. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, κυρίως βιταμίνη C και έχε υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, μαγνήσιο και μεταλλικά στοιχεία. Το σχήμα του είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να προστατεύεται από τον κρύο και δυνατό άνεμο, αλλά του επιτρέπει να ανθίσει κατά τη διάρκεια του σύντομου αρκτικού καλοκαιριού. Όταν ωριμάζει, το Nordic berry, προσφέρει έναν χρυσαφί καρπό με υπέροχη γεύση. Πρόκειται για ένα σπάνιο μούρο, ενώ επίσης θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά στον κόσμο λόγω της περιορισμένης δυνατότητας συγκομιδής του. Οι εξαιρετικές ιδιότητές του και ο σπάνιος χαρακτήρας του, καθιστούν το Nordic berry ένα μοναδικό «σούπερ-φρούτο», που χρησιμοποιούνταν ήδη από την αρχαία Σκανδιναβική ιατρική σαν φυτικό φάρμακο.

Κλινικά Αποδεδειγμένη ενυδατική δράση

Η Neutrogena® συνεργάστηκε με δερματολόγους για να αναπτύξει τη Νέα Σειρά Neutrogena® Nordic Berry, που κλινικά αποδεδειγμένα δρα με τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας, για να θρέψει και να ενυδατώσει την ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και όμορφη κάθε μέρα.

Το χειμώνα η επιδερμίδα χρειάζεται ιδιαίτερη προστασία. Η ξηρότητα του δέρματος είναι πιο έντονη. Τoκρύο και οι απότομες αλλαγές του καιρού, επηρεάζουν την επιδερμίδα, που χρειάζεται εντατική προστασία. Επίσης η έντονη αλλαγή θερμοκρασίας από το εσωτερικό στο εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα επιταχύνει το πρόβλημα της ξηρότητας.

Η επιδερμίδα μας όμως ζητάει επιτακτικά ενυδάτωση. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες και η έντονη ταλαιπωρία μπορεί να συμβάλουν στην απώλεια νερού από την επιδερμίδα. Αν η περιεκτικότητα της επιδερμίδας ελαττωθεί αρκετά, τότε προκαλείται αφυδάτωση, η οποία δημιουργεί δυσάρεστη αίσθηση. Για αυτό πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας…

Με το μοναδικό μείγμα συστατικών της, η Νέα Σειρά Neutrogena® με Νορβηγική Φόρμουλα και Nordic Berry έχει αποδειχθεί ότι:

* Ενισχύει το επίπεδο ενυδάτωσης της επιδερμίδας κατά 3 φορές1.

* Βελτιώνει σημαντικά την ξηρότητα, την απαλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Κλινικές μελέτες, έδειξαν σημαντική βελτίωση σε αυτά τα χαρακτηριστικά, μετά από μόνο 2 εβδομάδες, με περαιτέρω βελτιώσεις μετά από 4 εβδομάδες2.

Οι γυναίκες που πήραν μέρος στις μελέτες, είπαν ότι μπορούν να δουν και να νιώσουν τη διαφορά στο δέρμα τους3.

Εσείς θα αντισταθείτε στη δύναμη του Nordic Berry;

NEUTROGENA® Norwegian Formula®, Κρέμα Χεριών Θρέψης με Nordic Berry

Ελαφριά Υφή για Ξηρά Χέρια

H Kρέμα Χεριών Θρέψης με Nordic Berry, κλινικά αποδεδειγμένα, δρα με τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας σας, ενισχύοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης κατά 3 φορές*.

Ο μοναδικός συνδυασμός των ενυδατικών συστατικών της Νορβηγικής φόρμουλας και του Nordic Berry, γνωστού Σκανδιναβικού σούπερ φρούτου, θρέφει καθημερινά τα ξηρά χέρια αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα. Η σύνθεση της αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους δερματολόγους και είναι κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχει ελαφριά, μη λιπαρή, απαλό άρωμα και απορροφάται άμεσα.

Π.Λ.Τ: €7,34, 75ml.

*δείκτης ενυδάτωσης, 7 ώρες μετά την εφαρμογή

NEUTROGENA® Norwegian Formula®, Stick Χειλιών Θρέψης με Nordic Berry

Ξηρά και Σκασμένα Χείλη

Το Stick Χειλιών Θρέψης με Nordic Berry, κλινικά αποδεδειγμένα, δρα με τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας σας, θρέφοντας τα ξηρά και σκασμένα χείλη. Ο μοναδικός συνδυασμός των ενυδατικών συστατικών της Νορβηγικής φόρμουλας και του Nordic Berry, γνωστού Σκανδιναβικού σούπερ-φρούτου, ενυδατώνει τα αφυδατωμένα χείλη, αφήνοντάς τα απαλά και όμορφα κάθε μέρα. Η σύνθεσή του αναπτύχθηκε σε συνεργασία με δερματολόγους. Εφαρμόζεται συχνά για άμεση ανακούφιση και μεγαλύτερη προστασία.

Π.Λ.Τ: € 4,48, 4,8g.

ExtraTips με άρωμα Nordic Berry

· Χρησιμοποιήστε τη κρέμα χεριών Neutrogena® με Νορβηγική φόρμουλα και Nordic Berry πριν από κάθε σας έξοδο για να αντιμετωπίσετε τα σκασίματα και την ξηροδερμία ενώ συγχρόνως προστατεύετε την επιδερμίδα σας από το κρύο.

· Χρησιμοποιήστε την κρέμα χεριών Neutrogena® με Νορβηγική φόρμουλα και Nordic Berry καθημερινά πριν κοιμηθείτε ώστε να απορροφηθούν πλήρως τα συστατικά, χωρίς την ταλαιπωρία του πλυσίματος των χεριών, του κρύου και των εργασιών.

· Aν είστε fan των χειμερινών σπορ ή γυμνάζεστε στο ύπαιθρο, μην παραλείπετε ποτέ να έχετε μαζί σας το stick χειλιών Neutrogena® με Νορβηγική φόρμουλα και Nordic Berry.

· Μπορεί το κρύο να είναι από τους χειρότερους εχθρούς της επιδερμίδας μας αλλά εμείς αγαπάμε τον χειμώνα, θέλουμε να αποδράσουμε τα Σαββατοκύριακα, να παίξουμε στο χιόνι, να περπατήσουμε σε ορεινά μονοπάτια… Με τις κατάλληλες φροντίδες των προϊόντων περιποίησης Neutrogena® με Νορβηγική φόρμουλα και Nordic Berry θα είμαστε απόλυτα προστατευμένες!

1 [Δείκτης επιπέδου ενυδάτωσης, 7 ώρες μετά την εφαρμογή της κρέμας χεριών]

2 [Κλινική μελέτη που διεξήχθη σε 40 άτομα άνω των 18 χρονών με ξηρή επιδερμίδα για 4 εβδομάδες, μία εφαρμογή της κρέμας χεριών την ημέρα(Γαλλία, Οκτώβριος 2011) ]

3 [Ερωτηματολόγιο αυτο-αξιολόγησης από Κλινική μελέτη που διεξήχθη σε 40 άτομα άνω των 18 χρονών με ξηρή επιδερμίδα για 4 εβδομάδες, μία εφαρμογή κρέμας χεριών την ημέρα(Γαλλία, Οκτώβριος 2011) ]