Ο Ολυμπιακός έπεσε πάνω στον μαχητικό Ατρόμητο που διέθετε άμυνα-γρανίτη και το τελικό αποτέλεσμα 0-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τον αγώνα ρεβάνς στο Περιστέρι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Περίπου 10. 000 φίλοι των νταμπλούχων βρέθηκαν χθες στο Φάληρο, χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών του Μίτσελ και απέφυγαν να αντιδράσουν στην επικείμενη μεταγραφή του Μήτρογλου στη Φούλαμ.

Η πειραϊκή ομάδα έχασε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (95′) μεγάλη ευκαιρία με φάση διαρκείας. Πρωταγωνιστές οι Ντομίνγκες (σουτ, η μπάλα κοντράρισε ), Σέποβιτς (νέο σουτ εξουδετέρωσε ο Σηφάκης), Κάμπελ (τρίτο σουτ χωρίς να βρει στόχο).

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό, δύναμη, νεύρο και ποιότητα. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας, πίεσε τους φιλοξενούμενους, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν κατόρθωσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Σηφάκης αποδείχτηκε κέρβερος κάτω από τα δοκάρια του Ατρομήτου. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έδειξε ετοιμότητα στα σουτ των Φουστέρ (4΄), Σαβιόλα (16΄), ενώ οι Ολαϊτάν (9΄), Σάμαρης (24΄), Κάμπελ (31΄) αστόχησαν.

Ο Ατρόμητος με διπλή ζώνη άμυνας δεν μπόρεσε να βγάλει επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία του Μέγερι στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, προσπάθησαν με σουτ να απειλήσουν τον Σηφάκη, όμως οι Κάμπελ (47΄), Φουστέρ (67΄)δεν βρήκαν στόχο.Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έπαιξε το σύστημα των αντεπιθέσεων και ο Ιγκλέσιας έφτασε με αξιώσεις δύο φορές στην εστία του Μέγερι. Ο αμυντικός μέσος του Ατρομήτου αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση (62΄), ενώ 10 λεπτά αργότερα δεν μπόρεσε να νικήσει με σουτ τον Μέγερι.

Ο ούγγρος γκολκίπερ απέκρουσε στην κλειστή γωνία.

Οι δύο προπονητές έριξαν όλα τα όπλα τους στο τερέν στο β΄ ημίχρονο όμω δεν άλλαξε η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μίτσελ χρησιμοποίησε τους Ντομίνγκες, Σέποβιτς, Εντινκγκά και ο Παράσχος τους Καραμάνο, Δημούτσο, Ναπολεόνι.

Στο 11΄ ο Σαβιόλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα , όμως υπήρξε λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του Αργεντινού ο οποίος καλυπτόταν από τους φιλοξενούμενους.

Στο 88΄ ο Ολαϊτάν ζήτησε πέναλτι καθώς βρέθηκε στο τερέν από μαρκάρισμα του Λαζαρίδη. Ωστόσο δεν υπάρχει παράβαση.

Κίτρινη κάρτα: Δ. Παπαδόπουλος, Γιαννούλης. Ο διαιτητής Παππάς (Αθήνας) χαρίστηκε στον Σάμαρη (έπρεπε να του δείξει κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Δημούτσο στο 85΄).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Σαλίνο ( 81΄Εντινγκά), Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (77΄ Σέποβιτς), Σαβιόλα (63΄ Ντομίνγκες), Ολαϊτάν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες, Φάμπιο (46΄ Καραμάνος), Μπρίτο (77΄ Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος (67΄ Δημούτσος).