27/1/2014

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή της 5ης Διημερίδας Φαρμακοποιών, όπου με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον την παρακολούθησαν πάνω απο 3.600 συμμετέχοντες από όλο το Φαρμακευτικό κόσμο.

Η 5η Διημερίδα Φαρμακοποιών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 25 και την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014, ήταν μία πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη διοργάνωση του περιοδικού PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, που απέδειξε ακόμη μία φορά ότι διαθέτει αποδεδειγμένη αποδοχή, γνώση κι αντικειμενικότητα σε όλα τα θέματα που αφορούν και απασχολούν το χώρο του Φαρμακείου.

Κεντρικό θέμα της 5ης Διημερίδας ήταν το: «Φαρμακείο: Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας».Ένα πραγματικά επίκαιρο θέμα, που προσέλκυσε ένα θερμό ακροατήριο αποτελούμενο από Φαρμακοποιούς, βοηθούς και συνεργάτες τους, στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών όπως επίσης και άλλων επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Φαρμακείου.

Online Πληροφορίες: http://www.pharmamanage.gr/5th_Conference.asp

Αναλυτικά η 5η Διημερίδα Φαρμακοποιών πέτυχε απόλυτα τους αρχικούς εξής στόχους που είχε θέσει:

·Εμπλουτισμός των γνώσεων των Φαρμακοποιών, των βοηθών και συνεργατών τους σε θέματα ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας και, βελτίωσης της Διοίκησης του Φαρμακείου.

·Παρουσίαση λύσεων βελτίωσης της ποιοτικής εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου και διαχείρισης πελατών-ασθενών για κτίσιμο πιστού και ικανοποιημένου πελατολογίου.

·Δημιουργία των συνθηκών για απευθείας συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους Φαρμακοποιούς και τους εργαζόμενους στο Φαρμακείο.

·Ενίσχυση της εξέλιξης και της αναβάθμισης του επαγγέλματος του Φαρμακοποιού εν μέσω της γενικότερης οικονομικής κρίσης.

Στο σύνολο των 27 ομιλιών, 6 Στογγυλών Τραπεζιών και 10 Eργαστηρίων, που αναλυτικά αναπτύχθηκαν από σημαντικούς ομιλητές, με εισηγήσεις, παρουσιάσεις και discussion panels περιλαμβανόταν αξιόλογη και πλούσια θεματολογία.

Η συμμετοχή στη Διημερίδα αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν εντελώς δωρεάν με επίσης δωρεάν καφέδες, γεύμα, παιδικό σταθμό, wardrobe, δείπνο και parking.