H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάαρτεν Μάρτενς και ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου, στον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ηρακλή, την ερχόμενη Τετάρτη στην Τούμπα. Η επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται να είναι αυτή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, στον οποίο έχει κάνει πρόταση η ομάδα της Θεσσαλονίκης και περιμένει την απάντηση, του Βούλγαρου άσσου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Μάρτενς, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την οριστική συμφωνία της με την ΑΖ Αλκμααρ για την μεταγραφή του Μάαρτεν Μάρτενς. Ο 29χρονος Βέλγος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 χρόνων και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα είναι τελείωσαν και θα έρθω από τώρα στον ΠΑΟΚ», είπε ο Μάρτενς στο paokfc.gr μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και συνέχισε: «Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει μεγάλες φιλοδοξίες, θέλει να κερδίσει τίτλους και ανυπομονώ να τον βοηθήσω. Ήταν εδώ και μερικές εβδομάδες ξεκάθαρο πως θα ερχόμουν το προσεχές καλοκαίρι, αλλά για μένα ήταν σημαντικό να κλείσει η μεταγραφή από τώρα.

Έπαιξα λίγο στην πατρίδα μου, το Βέλγιο και πέρασα σχεδόν όλη μου την ως τώρα καριέρα στην Ολλανδία. Πέτυχα ό,τι ήθελα, κέρδισα όλους τους τίτλους και τώρα ήθελα να βιώσω κάτι διαφορετικό. Είχε μεγάλη σημασία για μένα να πάω σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, όπως ο ΠΑΟΚ και το είχα ξεκαθαρίσει στον μάνατζέρ μου από την πρώτη στιγμή. Χαίρομαι, λοιπόν που συμφώνησα με τον ΠΑΟΚ που είναι φιλόδοξος όπως κι εγώ.

Στα παιχνίδια που παίξαμε στο Europa League με την Αλκμααρ διαπίστωσα πως είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου που παίζει οργανωμένο ποδόσφαιρο και είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Μπορεί να μην δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, ήταν σωστά οργανωμένος κι εγώ ευελπιστώ να τον βοηθήσω στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού που είναι και ο ρόλος μου»