Στην αναζήτηση καταξιωμένου στόπερ βρίσκεται ο Μίτσελ ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του γιατί θα γίνει παππούς. Η σύζυγος του γιού του θα φέρει στον κόσμο το πρώτο εγγονάκι του και ο τεχνικός του Ολυμπιακού πήρε άδεια για να δώσει το «παρών» στο χαρμόσυνο γεγονός.

Ο ισπανός κόουτς θα περιμένει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη να επιστρέψει από τις ΗΠΑ προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις για τη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

Ο Μίτσελ θα επιστρέψει την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έχει λίστα ονομάτων για τη θέση του στόπερ. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έβγαλε την Τρίτη το πρόγραμμα της προπόνησης, όπως και ο Μάρκο Σέποβιτς.

Ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων έχει εμπιστοσύνη στο δίδυμο Μανωλά- Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας, ωστόσο έχει ερωτηματικά για την αγωνιστική κατάσταση του Αβραάμ ενόψει των αγώνων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί πολλά ονόματα σέντερ μπακ και ο Μίτσελ δείχνει προτίμηση σε συμπατριώτες του.

O Ιμπραϊμ

Μάχη Ολυμπιακού- Σουόνσι για τη μεταγραφή του 22χρονου μέσου Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ σύμφωνα με το «Skysports». Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Νορβηγού και το δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Σεντ Ετιέν, Τουλούζ και Λοριάν.

Ο Μασάντο

Για δικαιοσύνη μίλησε ο Πάουλο Μασάντο, σε ότι αφορά την απονομή της «Χρυσής Μπάλας» στον συμπαίκτη του στην εθνική Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, μέσω ανάρτησής του στο Facebook: «Μερικές φορές χρειάζεται να περάσει χρόνος για να απονεμηθεί δικαιοσύνη και σήμερα ήταν αυτή η μέρα. Ως ποδοσφαιριστής, συμπαίκτης και πολύ καλός φίλος , συγχαίρω τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πήρε άλλη μία φορά τη Χρυσή Μπάλα. Απλά ο κορυφαίος και καλύτερος όλων των άλλων».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Με πρωτοβουλία της Σχολής ποδοσφαίρου της Βάρης, οι Ερυθρόλευκοι επισκέφθηκαν το Σπίτι του Καρέα, στο οποίο πρόσφεραν οικονομική βοήθεια. Οι μικροί ποδοσφαιριστές μαζί με τον προπονητή τους, τον υπεύθυνο της Σχολής Γιώργο Αγγελάκη και το στέλεχος της διεύθυνσης Ακαδημίας ποδοσφαίρου, Βασίλη Νάνο, έγιναν δεκτοί με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τα 29 παιδιά που φιλοξενεί το Σπίτι του Καρέα και περιηγήθηκαν στους χώρους του.

Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, Βασίλης Τοκάκης και η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων, Κατερίνα Μυλωνά. Ο κ. Τοκάκης παρέδωσε το χρηματικό ποσό που θα ενισχύσει τη σπουδαία προσπάθεια του οργανισμού και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα σταθεί αρωγός αυτής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρός μας ο κ. Μαρινάκης, έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τα παιδιά. Να ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη οικογένεια, είναι ένα ενεργό κομμάτι της κοινωνίας. Για εμάς και τα παιδιά μας η σημερινή επίσκεψη είναι πολύ σημαντική. Είναι ένα μάθημα ζωής. Θεωρούμε ότι με αυτόν τον τρόπο, τα παιδιά μας θα γίνουν, όχι μόνο καλύτεροι αθλητές, αλλά και καλύτεροι άνθρωποι. Κι αυτός είναι ο στόχος μας. Τα παιδιά του Ολυμπιακού να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι. Να γίνουν σωστά μέλη της κοινωνίας. Να γνωρίζετε ότι είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε».