Πρόταση στον ισραηλινό μέσο Μπίρμπας Νάτχο έχει κάνει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το championat.com. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι πρότειναν συμβόλαιο έξι μηνών με προοπτική ανανέωσης το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Νάτχο έμεινε ελεύθερος την 1η του μήνα από τη Ρούμπιν Καζάν και τις προσεχείς ημέρες θα δώσει την απάντηση του στον Ολυμπιακό.

Ο Ισραηλινός έχει αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό με τα χρώματα της Ρούμπιν Καζάν για το Γιουρόπα Λιγκ (2011-2012). Μάλιστα στο πρώτο ματς στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας είχε χάσει πέναλτι, το είχε αποκρούσει ο Κάρολ.

Ο γνωστός ατζέντης Ντιμίτρι Σέλουκ , ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό στη μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ, υποστήριξε ότι ο ταλαντούχος 22χρονος μέσος Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ ετοιμάζεται να ντυθεί στα Ερυθρόλευκα.

Ο Ιμπραϊμ έχει καταγωγή από τη Σομαλία και έχει αποκτήσει τη νορβηγική υπηκοότητα. Εχει αγωνιστεί στις ομάδες Κ-15 και Κ-23 της εθνικής Νορβηγίας. Τα δικαιώματα του ανήκουν στη Μάντσεστερ Σίτι, όμως δεν κατόρθωσε να καθιερωθεί και αγωνίστηκε δανεικός στις Σκάνθορπ, Ναϊμέγκεν και Στρόμσγκοντσετ.

«Πρότεινα στην Ανζί να αποκτήσει έναν ελπιδοφόρο 22χρονο κεντρικό χαφ, που λέγεται Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, και τα δικαιώματά του ανήκουν στη Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η ομάδα του Μακχατσκάλα επέλεξε τον Αλίγεφ.

Δικαίωμά τους είναι να επιλέγουν τους παίκτες που θέλουνε. Με το ζόρι δεν υπάρχει αγάπη. Μετά από αυτό ο Ιμπραΐμ κινείται προς τον Ολυμπιακό, ο οποίος προκρίθηκε στην φάση των νοκ άουτ αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ », δήλωσε ο Σέλουκ στην ρώσικη «Express».

Πάντως η θέση του στόπερ καίει τον Ολυμπιακό. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Σιόβα, ο Μίτσελ αναζητάει αντικαταστάτη για να καλύψει το κενό του. Στη διάθεση του είναι οι Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Τόρες, Παπάζογλου, Μπονγκ. Η κλασική θέση του τελευταίου είναι αριστερός οπισθοφύλακας, ο Παπάζογλου δεν είναι από τις πρώτες επιλογές του Μίτσελ, ενώ προβληματισμός επικρατεί για τους Παπαδόπουλο, Τόρες οι οποίοι δεν βρίσκονται σε φουλ φόρμα λόγω τραυματισμών.

Καλύτερο γκολ του περασμένου μήνα ψηφίστηκε το τρίτο γκολ που πέτυχε ο Ανδρέας Σάμαρης με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση στο ματς του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (5-0). Η ψηφοφορία έγινε από τους φίλους των νταμπλούχων μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου. Τα αποτελέσματα: Το γκολ του Σάμαρη πήρε το 38% των ψήφων , τα γκολ του Σαβιόλα με Αντερλεχτ (35%), Απόλλωνα (14%,). Ακολούθησαν τα γκολ των Βάις, Κάμπελ στις συναντήσεις με Αρη, Εργοτέλη, αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Λεβαδειακό που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (17.15) θα διατίθενται από την Τετάρτη έως την Παρασκευή (10.00-18.00) και το Σάββατο (10.00 έως την έναρξη του αγώνα) από τα εκδοτήρια έξω από τη Θύρα 25. Εξάλλου εισιτήρια θα διατεθούν την Τρίτη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού. Οι τιμές τους: 10, 15, 20, 25, 30, 35 και 80 ευρώ (VIP).