Υγεία Πιο θρεπτικά τα κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά, σύμφωνα με νέα μελέτη Η θρεπτική αξία των φρούτων και των λαχανικών μειώνεται όσο μένουν στο ψυγείο, ενώ αντιθέτως διατηρείται καλύτερα όταν τα φυλάμε στην κατάψυξη, σύμφωνα με μία νέα μελέτη. TANEA Newsroom 17/12/2013, 11:29 Τελευταία Νέα Ο Δουβίκας έδωσε νίκη – χρυσάφι στην Θέλτα Τραγωδία με νεκρό μωρό 1,5 έτους στη Θήβα – Εξετάζονται οι συνθήκες θανάτου Κρουαζιέρα γυμνιστών θα σαλπάρει από τη Φλόριντα: Ιδού το κόστος και το δρομολόγιο