13/12/2013

Αν είστε άνω των 30 ετών, επισκεφτείτε σήμερα κιόλας το νέο site www.sanilady.gr της σειράς Sani Lady Sensitive! Ενημερωθείτε για θέματα που απασχολούν κάθε γυναίκα και γίνετε μέλος στο Ladies’ club για να απολαμβάνετε τα αποκλειστικά προνόμια που εξασφάλισαν τα Sani Lady Sensitive μόνο για εσάς : προμηθευτείτε την κάρτα Αθηνόραμα club μόνο με 15€, επωφεληθείτε 25% έκπτωση σε μακιγιάζ κατ’ οίκον από την make up artist του makigiaz.com, ή περάστε δημιουργικά την ώρα σας επιλέγοντας ένα σεμινάριο στον χώρο δημιουργικής έκφρασης ‘Κύκλοι’ με έκπτωση 15%-30%. Ακόμη παρακολουθείστε εντελώς δωρεάν τα ειδικά προγράμματα γυμναστικής που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την ομάδα της Ελένης Πετρουλάκη και άλλα πολλά!

Τα επιθέματα Sani Lady Sensitive by EveryDay, είναι πάντα δίπλα σας…. σχεδιάστηκαν ειδικά για να προσφέρουν και απορροφητικότητα και sensitive προστασία, φιλική στο δέρμα, ενώ συνιστώνται από την Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

Έτσι με τις νέες Sani Lady Sensitive, by EveryDay ζείτε κάθε μέρα με σιγουριά και ελευθερία, όπως αξίζει σε μια γυναίκα!

Sani Lady Sensitive , by EveryDay! Κάθε μέρα γυναίκα!