9/12/2013

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα συντονίστε τις τηλεοράσεις σας στη Δημόσια Τηλεόραση και στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης της UNICEF, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην καταπολέμηση της φτώχειας και του υποσιτισμού των παιδιών.

Παρά τις σημαντικές προόδους που έχουν επιτευχθεί χάρη σε σας τα τελευταία χρόνια, ακόμη και σήμερα 18.000 παιδιά κάτω των πέντε ετών πεθαίνουν κάθε μέρα, κατά κύριο λόγο από αιτίες που θα μπορούσαν να προληφθούν.
Με σωστή διατροφή, με εμβόλια στη σωστή τους ώρα, με καθαρό νερό, ο αριθμός αυτός των παιδιών που χάνονται άδικα θα μηδενιστεί!
Από τη δεκαετία του 90 έως σήμερα η παιδική θνησιμότητα έχει μειωθεί παγκοσμίως κατά 35%. Όμως δε θα σταματήσουμε την προσπάθεια μέχρι ο αριθμός αυτός να γίνει μηδέν!
Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η προσφορά σας για τη συνέχιση του σημαντικού ανθρωπιστικού έργου της UNICEF τώρα που τα προβλήματα εντείνονται λόγω και των πολλών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Κάντε τώρα ένα κλικ αγάπης και προσφοράς. Δώστε μαζί μας φωνή στα παιδιά. Γίνετε εσείς η φωνή τους!

Την προσπάθειά μας στηρίζουν με την παρουσία τους πολλοί συμπολίτες μας από το χώρο της τέχνης, του πολιτισμού, της κοινωνικής προσφοράς. Σας προσκαλούμε να πετύχουμε μαζί αυτόν το τόσο ανθρώπινο και σημαντικό στόχο, να εξαλείψουμε τους παιδικούς θανάτους.

Πως μπορείτε να συνεισφέρετε:

– Στείλτε με SMS τη λέξη «ΠΑΙΔΙ» στο 54234 – ισχύει μέχρι και την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου (χρέωση 1 ευρώ συν ΦΠΑ ανά μήνυμα).
– Καλέστε από σταθερό ΟΤΕ στο 901 11 171717 (αυτόματη χρέωση 3 ευρώ συν ΦΠΑ ανά κλήση).