Ο Ολυμπιακός διέψευσε τα δημοσιεύματα περί πρότασης 5 εκατ. ευρώ της Μπενφίκα για τη μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα. Ωστόσο ο πορτογαλικός Τύπος υποστηρίζει ότι ο σέρβος αμυντικός μέσος θα μετακομίσει στους Αετούς της Λισσαβόνας.

Η «Α Bola» στο πρωτοσέλιδό της και η «O Jogo» υποστηρίζουν ότι η Μπενφίκα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα, προσφέροντας 5 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας διαβεβαιώνουν ότι δεν έχει φθάσει επίσημη πρόταση από την ομάδα της Πορτογαλίας για τη μεταγραφή του Φέισα. Το ίδιο παραδέχτηκε και ο εκπρόσωπος του παίκτη Νίκολα Πόποβιτς.

Πάντως οι Ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον διεθνή σέρβο μέσο εφόσον ικανοποιηθούν στον οικονομικό τομέα.

Η «A Bola» αναφέρει ότι η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, καθώς εκπρόσωπος της Μπενφίκα βρίσκεται στην Αθήνα για να κάνει τις επαφές με τον Ολυμπιακό.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η ελληνική ομάδα θα εισπράξει 5 εκατ. ευρώ και ο Φέισα θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ.

Ο πορτογαλικός σύλλογος θέλει τον Φέισα για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί από την διαφαινόμενη αποχώρηση του Νεμάνια Μάτιτς(βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι).

Οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι η Τέρεκ Γκρόζνι έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό 4 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Κώστα Μήτρογλου. Παράλληλα ο ρωσικός σύλλογος έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα προσφέροντας 2 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό και 800.000 ευρώ στον 25χρονο στόπερ.

Εξάλλου δημοσιεύματα στο Ισραήλ κάνουν λόγο για διαφωνία στο οικονομικό της Μπεϊτάρ με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του χιλιανού στόπερ Πάμπλο Κοντρέρας.

Ο Πάολο Μασάντο ψηφίζει Ολυμπιακό και κλείνει τα αυτιά τους στις σειρήνες για μεταγραφή. Ο πορτογάλος μέσος σε δηλώσεις του στο «Radio Renascença» τόνισε μεταξύ άλλων:«Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Το σημαντικό όμως είναι ότι εδώ που βρίσκομαι, αισθάνομαι πολύ καλά.

»Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα να κατακτά τίτλους. Για μένα το να ανήκω σε μία τέτοια ομάδα είναι πολύ σημαντικό. Πάντως όλα είναι ανοικτά, αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση.

»Ο στόχος μου είναι να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό για να μπορέσω να πείσω τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πάουλο Μπέντο για να με συμπεριλάβει στη λίστα για το Μουντιάλ της Βραζιλίας».

Ο Καμερουνέζος αριστερός οπισθοφύλακας Γκαετάν Μπονγκ πραγματοποίησε την Τετάρτη την πρώτη προπόνηση του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο 25χρονος αμυντικός είχε τετ-α-τετ με τον Μίτσελ και έκανε την πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες του.

Συνάντηση με τον Βρετανό Πρέσβη στην Αθήνα Τζον Κίτμερ είχε την Τετάρτη στην Πρεσβεία ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού Ρόι Κάρολ. Ο κ. Κίτμερ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφία με τον διεθνή βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα και ανέφερε ότι πρόκειται για σπουδαίο άνθρωπο.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Γ. Καραϊσκάκης τέθηκαν σήμερα στην κυκλοφορία. Τιμώνται προς 10, 15, 20, 25, 30, 35 και 80 ευρώ (VIP).