Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Καλλιθέας, Νίκου Σαλευρή.

Ο Νίκος Σαλευρής βρέθηκε νεκρός στην παραλία του Αλίμου το πρωί της Παρασκευής και ενώ αγνοούνταν από το βράδυ της Πέμπτης.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ωστόσο ο άτυχος επιχειρηματίας φέρεται να πνίγηκε αφού πρώτα είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο την ώρα που κολυμπούσε.

Ο Νίκος Σαλευρής δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από το βράδυ της Πέμπτης και η οικογένειά του τον αναζήτησε στην παραλία του Αλίμου. Εκεί βρήκαν μόνο τα προσωπικά αντικείμενά του και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Αυτές άρχισαν να τον αναζητούν χωρίς αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά τις 10, βρέθηκε η σορός του άτυχου επιχειρηματία, ιδιοκτήτη και τον ομώνυμων φροντιστηρίων.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Για «δυσαναπλήρωτο κενό» έκανε λόγο σε ανακοίνωση της η ΕΠΟ, ενώ τη θλίψη τους εξέφρασαν τόσο η Σούπερ Λίγκα όσο και η ΕΕΠ Β` & Γ` Εθνικής.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί. Ενα από τα πλέον εκλεκτά του στελέχη, ο Νίκος Σαλευρής, επί σειρά ετών μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέα, δεν βρίσκεται πλέον μεταξύ της ποδοσφαιρικής οικογένειας. Ο απροσδόκητος χαμός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο άθλημα. Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήριά τους στους οικείους του και στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλιθέας».

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας: «O πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Καλλιθέα Νίκου Σαλευρή και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλιθέας, θερμά συλλυπητήρια».

Η ανακοίνωση της ΕΕΠ Β` & Γ` Εθνικής: « Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι της FOOTBALL LEAGUE OΠΑΠ συγκλονισμένοι από τον αδόκητο θάνατο του μέλους της ΕΝΩΣΗΣ και Προέδρου της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Νίκου Σαλευρή, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Η απώλεια του Νίκου Σαλευρή, ο οποίος υπηρέτησε το ποδόσφαιρο με πάθος και πίστη είκοσι και πλέον χρόνια, προκαλεί θλίψη και συγκίνηση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια».