Παίκτης των Ερυθρολεύκων θα είναι και τη νέα σεζόν ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο έμπειρος αργεντινός μεσοεπιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο και έτσι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στου Ρέντη.

Ο 37χρονος Αργεντινός είχε πρόταση από την Μαγιόρκα για να κλείσει την καριέρα του στην Ισπανία, τελικά όμως θα γίνει αυτό που ήθελε από την αρχή. Να αγωνιστεί ακόμα ένα χρόνο στον Ολυμπιακό.

Ο Μίτσελ είχε ανάψει το πράσινο φως για την παραμονή του Ιμπαγάσα, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο ισπανός τεχνικός αναφερόμενος στον Ιμπαγάσα την προηγούμενη σεζόν είχε πει ότι είναι δάσκαλος ποδοσφαίρου.

Ο Αμαλφιτανό

Οι Γάλλοι αναφέρουν ότι ο Μοργκάν Αμαλφιτανό δεν θέλει να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό γιατί επιθυμία του είναι να παραμείνει στη Μαρσέιγ.

Η «La Provence» επισημαίνει πως η πλευρά του Ολυμπιακού είχε νέα επαφή με τη Μαρσέιγ την Παρασκευή προκειμένου να προχωρήσει την υπόθεση της μεταγραφής του Αμαλφιτανό, αλλά οι προσπάθειες έπεσαν στο κενό.

Μάλιστα η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις από το περιβάλλον του παίκτη που επισημαίνεται ότι δεν θέλει να αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ: «Ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει, όμως ο Μοργκάν δεν επιθυμεί να φύγει από τη Μαρσέιγ. Κανείς δεν του είπε ότι είναι ανεπιθύμητος».

Τις δυσκολίες της υπόθεσης της μεταγραφής του Αμαλφιτανό στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε και γαλλικό δημοσίευμα της ιστοσελίδαw «FootMercato». Σημειώνει ότι η πιθανότητα της μεταγραφής του Αμαλφιτανό στους πρωταθλητές Ελλάδας έχει ναυαγήσει οριστικά. Στο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 25χρονο ισπανό μεσοεπιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ντιέγο Καπέλ.

Πάντως εκείνο που έχει πει ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος είναι ότι υπάρχει συμφωνία με τον Αλμαφιτανό και συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την Μαρσέιγ.