29.03.2013

Η ελληνική βιομηχανία φαρμάκων DEMO ABEE παρουσιάζει στο πλαίσιο της ανάπτυξής της το νέο υγρό φακών επαφής NewSept Total. Μετά από την μακροχρόνια παρουσία της DEMO με την σειρά NewSept στο χώρο των υγρών – φυσικών ορών και την ισχυρή εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα της DEMO, το τμήμα ανάπτυξης προϊόντων δημιούργησε ένα νέο προϊόν της σειράς NEWSEPT, το NEWSEPT Total.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO εισάγει το νέο υγρό φακών επαφής στην ελληνική αγορά, συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο μία παράδοση 45 χρόνων κλινικής εμπειρίας. Αναδεικνύεται για μία ακόμη φορά η συνεχής προσήλωση της εταιρείας στη συνεχή ανάπτυξη, στην τεχνολογία και στη προσπάθεια διαρκούς εξωστρέφειας της ελληνικής εταιρείας DEMO προς το ευρύ κοινό προσφέροντας λύσεις για τις ανάγκες τους.

Το NEWSEPT Total είναι ένα μοναδικό διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για όλους τους μαλακούς φακούς επαφής και τους φακούς υδρογέλης. Αυτό που κάνει το NEWSEPT Total μοναδικό, είναι η περιεκτικότητα του σε εκχύλισμα χαμομηλιού (αριθ. πατέντας 11386025.8), με τις γνωστές από την εποχή του Ιπποκράτη έως και σήμερα, επιστημονικά αποδεδειγμένες σε όλους ιδιότητες και δράσεις. Το εκχύλισμα χαμομηλιού μοναδικό για αντίστοιχα προϊόντα κάνει το NEWSEPT Total να δρα καταπραϋντικά προσφέροντας στον χρήστη απαλότητα κατά την εφαρμογή όσο διαρκεί η χρήση.

Το NEWSEPT Total παράγεται στην DEMO με την τεχνολογία BFS και παρέχει απόλυτη ασφάλεια στον χρήστη. Το NEWSEPT Total κυκλοφορεί σε περιεκτικότητα των 500ml σε οικονομική τιμή και στα 100ml ιδανικό για ταξίδια (travel kit) .

Λίγα λόγια για την DEMO

H DEMO ΑΒΕΕ είναι μία 100% ελληνική εταιρεία και κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή ποιοτικών νοσοκομειακών προϊόντων. Ιδρύθηκε το 1965 από τον κ. Σταύρο Δέμο και διαθέτει σήμερα 3 υπερσύγχρονες εργοστασιακές μονάδες συνολικής έκτασης 45.000 τμ. Με σύνθημα «επενδύοντας στην Ελλάδα» παράγει και διαθέτει μια μεγάλη σειρά φαρμακευτικών προϊόντων για νοσοκομειακή χρήση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχοντας ηγετική θέση στο χώρο. Παράλληλα συνεχίζει την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Το τμήμα Διεθνών Πωλήσεων της εταιρείας διαθέτει το 80% της παραγωγής σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο. Σήμερα η DEMO ΑΒΕΕ είναι η 60η μεγαλύτερη βιομηχανία ανάμεσα σε όλους τους κλάδους στην Ελλάδα, κατέχει την 4η θέση στην Ευρώπη και είναι η 82η μεγαλύτερη εταιρεία γενοσήμων φαρμάκων στον κόσμο.

Στο πλαίσιο παρουσίασης και ενημέρωσης στο ευρύ κοινό για το νέο υγρό φακών επαφής, η DEMO προχώρησε στην υλοποίηση καμπάνιας επικοινωνίας του προϊόντος. Χρησιμοποιώντας διάφορα κανάλια επικοινωνίας, όπως τύπος, internet και τηλεόραση, το New Sept Total «γίνεται» γνωστό και στο ευρύ κοινό. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα του τηλεοπτικού σποτ. Στο τηλεοπτικό σποτ, το οποίο μεταδίδεται από μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς, συμμετέχει η Ευαγγελία Αραβανή, γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο. Με τη φρέσκια και δροσερή ματιά της Ευαγγελίας Αραβανή και με την υπογραφή της Run Communications το τηλεοπτικό σποτ αναδεικνύει τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος. Τονίζονται τα συστατικά του προϊόντος, διακρίνεται το ότι το προϊόν συμφέρει, είναι προσιτό και προτρέπεται το κοινό να το χρησιμοποιήσει «για τα μάτια μας μόνο!».

H Ευαγγελία Αραβανή «ανοίγει τα μάτια της» για το New Sept Total. Δείτε το tv spot στο ακόλουθο link: http://www.youtube.com/watch?v=XoT3qXBNjDQ