Tην επανάληψη του αγώνα με τον Πανθρακικό για τα λεπτά που απέμειναν ζήτησε η ΑΕΚ στην εκδίκαση της έφεσης στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου, έχοντας δίπλα του μόνο τον Χρήστο Κωστή είπε στην αγόρευσή του:

«Είναι μια ξεκάθαρη υπόθεση. Παρά τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι θα μπορούσε να συνεχίσει το ματς, ο διαιτητής Τριτσώνης αποφάσισε μόνος του να τον διακόψει. Κατά παράβαση της υποχρέωσης που είχε να πράξει μια σύσκεψη με τους υπόλοιπους αξιωματούχους του αγώνα. Πέρυσι στο ΠΑΟ – ΟΣΦΠ ο Κάκος έγραψε ότι εξάντλησε όλα τα περιθώρια για να μην διακόψει το παιχνίδι και για αυτό έκανε τρεις συσκέψεις με τους αντίστοιχους αξιωματούχους εκείνου του ματς. Υπάρχουν ερωτήματα, γιατί δεν ζήτησε γνώμη από την Αστυνομία, το ΟΑΚΑ και δεν συμμερίστηκε την άποψη του παρατηρητή; Γιατί βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο; Να δει τι; Τους εισβολείς που δεν υπάρχουν, αφού έχει εκκενωθεί το γήπεδο; Το αίτημα μας είναι να επαναληφθεί ο αγώνας για τα λεπτά που απέμεναν. Ως ΠΑΕ ΑΕΚ πιστεύω τα χειρότερα για τις προθέσεις του Τριτσώνη. Δεν μπορώ να βρω μια αληθινή δικαιολογία για την απόφαση του. Μου δίνει την αίσθηση ότι πρόθεση του ήταν να διακόψει οριστικά το ματς και να υποβιβαστεί η ΑΕΚ. Ο κ. Θωμαΐδης αποκάλυψε στην εκπομπή του ότι ο Τριτσώνης μιλούσε με τον Μπριάκο στο τηλέφωνο πριν αποφασίσει να το διακόψει. Κάτι που δεν διαψεύστηκε από πουθενά από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε. Εμείς ζητάμε την επανάληψη του αγώνα, να συνεχιστεί για τα λεπτά που απέμεναν», είπε ο Γρηγορίου.

Η απόφαση αναμένεται να βγει την Πέμπτη.

«ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ»

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και περιμένουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων για να κοιτάξουν τι θα κάνουν στη συνέχεια για την καριέρα τους.

Ο Τραϊνός Δέλλας στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του, είπε: «Είναι δύσκολη στιγμή για την ΑΕΚ. Για όλους μας είναι δύσκολη εποχή. Θέλω όμως να σας πω κάτι: Να μη βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις. Σίγουρα θα κοιτάξετε το μέλλον σας αλλά μη βιαστείτε να αποφασίσετε για το που θα πάτε. Σε όποια κατηγορία κι αν παίζει η ομάδα του χρόνου, είτε είναι Σούπερ Λίγκα, είτε Β’, είτε Γ’ Εθνική η ΑΕΚ θα γυρίσει σύντομα πίσω. Γι’ αυτό μη βιαστείτε. Σκεφτείτε καλά τι απόφαση θα πάρετε. Η ΑΕΚ θα γυρίσει… Οφείλω να σας το πω αυτό, γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα γυρίσει. Δεν σας λέω να μείνετε. Η απόφαση είναι δική σας. Αλλά μη βιαστείτε», είπε, μεταξύ άλλων ο

προπονητής της Ένωσης.