Αθήνα 18 Απριλίου 2013

Με μια νέα μοναδική «Ανοιξιάτικη Συλλογή 2013» καρτών λαμπάδων και δώρων η UNICEF προσκαλεί τους υποστηρικτές της να στηρίξουν το έργο της για τα παιδιά αγοράζοντας δώρα, κάρτες, λαμπάδες και άλλα ξεχωριστά είδη για το Πάσχα.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει δώρα για μικρούς και μεγάλους: διακοσμητικά αυγά σε νέα σχέδια σε χρώματα της άνοιξης και του Πάσχα, παιχνίδια, κούπες, διακοσμητικά και πολλά άλλα πλαισιώνουν τα ανοιξιάτικα φυλλάδιά μας.

Οι ανοιξιάτικες συλλογές καρτών είναι γεμάτες πολύχρωμα λουλούδια, παιδικές κάρτες και κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως προσκλητήρια στην βάφτιση ή το γάμο. Υπάρχει ακόμα μια χαριτωμένη συλλογή με πασχαλιάτικες κάρτες για να στείλουν οι φίλοι της UNICEF τις ευχές τους στα αγαπημένα πρόσωπα.

Ξεχωριστές είναι οι φετινές λαμπάδες. Διατίθενται σε 21 ιδιαίτερα σχέδια με υπέροχα χρώματα για αγόρια και κορίτσια μικρά και μεγάλα, το ξεχωριστό δώρο που θα κάνει ο νονός και η νονά, ο μπαμπάς και η μαμά και θα χαρίσουν το χαμόγελο στους αγαπημένους μας το βράδυ της Ανάστασης ενώ συγχρόνως θα φωτίσουν τη ζωή χιλιάδων άλλων παιδιών.

Τα έσοδα από την πώληση των λαμπάδων, των καρτών και των δώρων της UNICEF βοηθούν τα παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Κάθε ενέργειά μας, σε όλο τον κόσμο βελτιώνει τη ζωή των παιδιών. Πρωτοπορούμε στην δημιουργία θετικών αλλαγών προς όφελος των παιδιών με την ενεργή δράση μας σε περισσότερες από 190 χώρες και περιοχές. Κάνουμε ότι καλύτερο για να προστατεύσουμε εκατομμύρια παιδιά από τη βία και την εκμετάλλευση, από το AIDS και άλλες θανατηφόρες ασθένειες, παρέχοντάς τους συγχρόνως ποιοτική εκπαίδευση και εξασφαλίζοντάς τους υγεία και σωστή διατροφή.

Η UNICEF εξασφαλίζει ότι όλα τα παιδιά έχουν ίσες ευκαιρίες για να αναπτύξουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, γι’ αυτό προωθεί την συμμετοχή τους στην οικογένεια και τα κοινά. Δεσμευόμαστε στην προώθηση των βασικών δικαιωμάτων όλων των παιδιών, όπου και αν βρίσκονται και να τους προσφέρουμε ένα μέλλον γεμάτο ζωή.

Τα ανοιξιάτικα είδη UNICEF μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι φορείς και οι εταιρίες να τα προμηθευτούν:

Στα Καταστήματα UNICEF:

– ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη

– ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου

και στα Περίπτερα UNICEF:

Πλατεία Κοραή (Κοραή & Σταδίου), Αθήνα

Μαρούσι – Πλ. Εθνικής Αντιστάσεως (από την οδό Βας.Ολγας)

Golden Hall, Μαρούσι

The Athens Mall, Μαρούσι

Πλήρης έκθεση ειδών UNICEF:

Σταθμός Μετρό Συντάγματος (από 26 Απριλίου έως και 27 Απριλίου 2013).

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:

801 500 12345 όλο το 24ωρο

– fax: 210 72 52 555

στην ιστοσελίδα της UNICEF www.unicef.gr