11/4/2014

Η Roche Hellas αναδείχθηκε από τους εργαζόμενους μεταξύ των επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη λίστα Best Workplaces Hellas 2013. Κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα στις εταιρείες υγείας και την 4η θέση στην κατηγορία των εταιρειών που απασχολούν 50 έως 250 εργαζόμενους.

«Η διάκριση αυτή έχει ιδιαίτερη αξία για εμάς, διότι αποτελεί ουσιαστικά την επιβράβευση, του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα της εταιρείας μας από τους ίδιους τους εργαζόμενούς της. Οι άνθρωποι της Roche Hellas, πέρα από το πλήθος και εύρος των διαφόρων παροχών, εκτιμούν ιδιαίτερα το γεγονός ότι αισθάνονται την εταιρεία δίπλα τους επαγγελματικά και προσωπικά», δήλωσε η κα. Κική Τσιάμη, Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων της Roche Hellas. «Η ανοιχτή επικοινωνία και η συνεχής ενημέρωση για τις επιτυχίες αλλά και για τις δυσκολίες, ο σεβασμός στην εργασία και στη μοναδικότητα του καθενός και η προτροπή για πρωτοβουλίες και συμμετοχή σε εταιρικά projects και ομάδες εργασίας, ανεξάρτητα από το ποια θέση έχουν, τους κάνει να αισθάνονται σημαντικοί. Τους δίνει τη δυνατότητα να βάλουν τη δική τους μοναδική σφραγίδα, αλλά και να έχουν ευκαιρίες προβολής και αναγνώρισης του έργου τους. Και όλα αυτά σ’ ένα κλίμα συντροφικότητας, υγιούς άμιλλας και αρμονικής συνεργασίας με την ομάδα, που μας χαρακτηρίζει». Παράλληλα, διαρκής δέσμευση της εταιρείας παραμένει το να προσφέρει στους εργαζομένους της ένα αξιοκρατικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, με ιδιαίτερη έμφαση στη διασφάλιση της υγείας και της ποιότητας ζωής τους, καθώς και συνεχείς ευκαιρίες εκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης.

Η Roche Hellas επίσης, θεσμοθέτησε φέτος για πρώτη φορά ένα ετήσιο πρόγραμμα έμμισθης επαγγελματικής εξειδίκευσης για 10 νέους πτυχιούχους το Roche Management Trainee Program, δίνοντας τη δυνατότητα στη νέα γενιά, που αυτή τη στιγμή μαστίζεται από την ανεργία, να αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία., «Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ανοίγουμε τις πόρτες ενός μεγάλου σχολείου και προσκαλούμε τους νέους να έρθουν μαζί μας για να αποκτήσουν πρακτική γνώση και εμπειρία σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που αποτελεί αποδεδειγμένα ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα», τόνισε η κ. Τσιάμη.

Η λίστα με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2013 συντάχθηκε από το Great Place to Work® Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School.

Σχετικά με τη Roche

Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, η Roche αποτελεί έναν από τους ηγετικούς ομίλους στη φροντίδα υγείας, που είναι βασισμένος στην έρευνα και συνδυάζει τη δυναμική του Κλάδου Φαρμάκων και Διαγνωστικών. Η Roche είναι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο με διαφοροποιημένα φαρμακευτικά προϊόντα στην ογκολογία, τα λοιμώδη νοσήματα, τις φλεγμονώδεις νόσους, τα μεταβολικά νοσήματα και τη νευροεπιστήμη. Επιπλέον, η Roche είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως στα in-vitro διαγνωστικά προϊόντα, την ιστολογική διάγνωση του καρκίνου, καθώς και τη διαχείριση της νόσου του διαβήτη.

Η στρατηγική εξατομικευμένων θεραπευτικών λύσεων της Roche στοχεύει στην παροχή φαρμάκων και διαγνωστικών εργαλείων, τα οποία επιτρέπουν αισθητές βελτιώσεις στην υγεία, την ποιότητα ζωής και την επιβίωση των ασθενών.

Το 2012 η Roche απασχόλησε περισσότερους από 82.000 εργαζόμενους παγκοσμίως και επένδυσε περισσότερα από 8 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα σε Έρευνα και Ανάπτυξη. Ο Όμιλος σημείωσε πωλήσεις 45,5 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων.

Η Genentech, στις Η.Π.Α., είναι στο σύνολό της μέλος του Ομίλου της Roche. Επίσης, η Roche κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της Chugai Pharmaceutical, στην Ιαπωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.roche.gr, www.roche.com

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από