10/4/2013

Το Ινστιτούτο Μελέτης και Εκπαίδευσης στη Θρόμβωση και την Αντιθρομβωτική Αγωγή (Ι.Μ.Ε.Θ.Α.) διοργανώνει το

1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΘΡΟΜΒΩΣΗΣ - ΑΝΤΙΘΡΟΜΒΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Απριλίου 2013 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Athens Divani Caravel (Βασ. Αλεξάνδρου 2).

Το 1ο Συνέδριο του ΙΜΕΘΑ είναι ένα θεματικό συνέδριο με διεθνή συμμετοχή που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας και στοχεύει στο να φέρει κοντά επιστήμονες από διάφορες ειδικότητες που εμπλέκονται, κλινικά ή ερευνητικά, σε θέματα σχετικά με τη θρόμβωση και τα αντιθρομβωτικά φάρμακα (Καρδιολόγοι, Παθολόγοι, Αιματολόγοι, Ορθοπεδικοί, Καρδιοχειρουργοί, Αγγειοχειρουργοί, Αναισθησιολόγοι, Βασικοί Επιστήμονες, κλπ). Επιπρόσθετα, στόχος του 1ου Συνεδρίου του ΙΜΕΘΑ είναι να αναδείξει την έρευνα που συντελείται σήμερα στη χώρα μας στη θρόμβωση και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτές τις ερευνητικές προσπάθειες, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι συμμετέχοντες θα ανταλλάξουν επιστημονικές σκέψεις και θα σχεδιάσουν μελλοντικές συνεργασίες στα πεδία της θρόμβωσης και της αντιθρομβωτικής φαρμακολογίας.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν

Το τελικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα του ΙΜΕΘΑ, www.imetha.gr

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ